ne preskakanje komentara

ne preskakanje komentara

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
evo jedan savet od mene.. nisam siguran da neki forum ovo i ima (a mozda ima, mozda se varam da samo ja to imam) a radi se o opciji za ne preskakanje komentara..

kada se na www.xxtuningtube.rs forumu iskocila sa 100+ korisnika iznenadio sam se, pretekao me lsd u odgovoru pa sam dobio sledece obavestenje:

ne_preskakanje_komentara.gif

kada se na TT-u sa 100+ korisnika pokazalo po mojoj proceni kao dobro resenje kako bi bilo korisno tek na BHT-u sa 18.000+ korisnika ovako nesto ;)

dejo direktore, sta kazes? hiljadu puta mi se desilo da odgovaram na post iznad i u medju vremenu uskoce nova 2 ili cak 3, pa onda moram citat pa edit post itd.. mislim da bi ovo u mnogome olaksalo i poboljsalo komunikaciju na forumu, ako trebaju saveti dejo (a vec sam negde secam se pisao kako se ovo radi kad si rekao da dont see fucking way to do it) tu sam kolega na raspolaganju ;)

Početnik
nije ja mislim to deyo nikakav problem, jer odgovaranje se vrsi preko jedne funkcije iz dve forme, quick i ove kad ides na odgovori ;)

evo ubacicu ja kad se nakanem na TT quick reply, nista ne trebam specijalno da dopisujem za to, valjda :D :cool:

Početnik
eto vidis, moze i tako preko ajaxa ali imas rupu od 5 sekundi onda i nemas potrebe da komplikujes..

jednostavno kod otvaranja stranice ili otvaranja "odgovori" uhvatis vreme, nazovimo ga pocetno.. preneses ga u funkciju za dodavanje odgovora i samo postavis upit ako ima komentara novijh od tog pocetnog vremena vrati error, ispisi taj novi komentar ili komentare i to je to ;) simple as theat :icon_biggrin:

Član
Deyo je napisao(la):
@erol such as :D ;)
@samir jel' ti to krivo :D:D:D

Nije mi krivo, ja radim na drugoj stvarcici, nema veze sa kodovima, ali ima sa IT-em :cool:

http://csis.pace.edu/~lombardi/professional/index.html

Eto pa se ibreti zajedno s flash-em, mada si to vec gledao, ali ibreti se opet :icon_twisted: :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.