mirzaa3 je napisao(la):Raspitaj se odgovaral ti od golf 5 ili golf 4 ..
niksa je napisao(la):asa 770 900
ac quatro 721 470 nazoves i pitas za orginal
a za ove koji nisu orginal parkiras auto pred radnju i ljubazno zamolis prodavca da uneses model koji ti se svidja u auto i vidis da li ti odgovara na licu mjesta
lov2xlr8 je napisao(la):na ebay imas za 9n3 polo i za golf 4 i ostala auta,skupo jeste ali original je original
kavaz je napisao(la):pa pogledaj po otpadima mozda ima gdje ..
a nisu ni oni univerzalni losi .. imam ja taj univerzalni nije ni pricvrscenal dobar
![]()
bakee je napisao(la):lov2xlr8 je napisao(la):na ebay imas za 9n3 polo i za golf 4 i ostala auta,skupo jeste ali original je original
a kako kupujem na ebayu jel kao i preko svakog online shopa ili...
a nisu ni oni univerzalni losi .. imam ja taj univerzalni nije ni pricvrscenal dobar
![]()
gdje si kupio taj univerzalni..mislim uzeo bih neku kalasiku ne bih nista sto odudara od ostalog interijera..
niksa je napisao(la):bakee je napisao(la):lov2xlr8 je napisao(la):na ebay imas za 9n3 polo i za golf 4 i ostala auta,skupo jeste ali original je original
a kako kupujem na ebayu jel kao i preko svakog online shopa ili...
![]()
gdje si kupio taj univerzalni..mislim uzeo bih neku kalasiku ne bih nista sto odudara od ostalog interijera..
pa zdrav ti meni i ziv bio od aerodromske ceste prema rajlovcu sasomange imas bar 5 radnji ako neces orginal nedeljom autopijaca nema samo babe i mame kupiti lagano setnja i no sikiriki
pozzz
kupio u prodavnici auto dijelova u Tzbakee je napisao(la):gdje si kupio taj univerzalni..mislim uzeo bih neku kalasiku ne bih nista sto odudara od ostalog interijera..
kavaz je napisao(la):kupio u prodavnici auto dijelova u Tzbakee je napisao(la):gdje si kupio taj univerzalni..mislim uzeo bih neku kalasiku ne bih nista sto odudara od ostalog interijera..30-ak KM .. nista preveliko , prava mjera , crn .. bas sto kazes uklapa se u enterijer
![]()
nema na cemu .. ako treba i sliku cu ti postavit pa da vidis kako to izgledabakee je napisao(la):kavaz je napisao(la):kupio u prodavnici auto dijelova u Tzbakee je napisao(la):gdje si kupio taj univerzalni..mislim uzeo bih neku kalasiku ne bih nista sto odudara od ostalog interijera..30-ak KM .. nista preveliko , prava mjera , crn .. bas sto kazes uklapa se u enterijer
![]()
e takvo nesto meni treba..evo izgleda da sam nasao orginal za nekih 120 KM..samo moram provjeriti dali moze na moje auto..hvala u svakom slucaju...