Davor_ je napisao(la):Na vecini sjedista ima vec predvidjena rupa za naslonjac za Vento/Golf 3
[/quo
Znaci on se montira za sjediste ? =)
sub3r je napisao(la):da... na unutrasnje strane oba sjedista... gdje ti je rucna, ovamo iza
Adis1604 je napisao(la):Davor_ je napisao(la):Na vecini sjedista ima vec predvidjena rupa za naslonjac za Vento/Golf 3
[/quo
Znaci on se montira za sjediste ? =)
Montira se na sjediste ako imas orginalni nosad od Golfa, kolko sam primjetio nisi napisao nista kakv nosac.. a ako je onaj univerzalni onda se montira tako kako ti je enesss rekao....
enesss je napisao(la):ma kakvo busenje sjedista......skini plastiku oko rucne kocnice....na nju probi drzac naslonjaca za ruku,pricvrsti i vrati plastiku nazad na rucnu i to je to....
sutra nedaj Boze ti dodje da to iscupas i no problem,a ako sjediste probusis onda belaj
mozda vidis ovdje kako je u mene nekad prije bilo
nosac na 4 sarafa sa maticama....2 sa svake strane u plastiku oko rucne kocnice
![]()
Adis1604 je napisao(la):30-40km, zavisi gdje i kakavenesss je napisao(la):ma kakvo busenje sjedista......skini plastiku oko rucne kocnice....na nju probi drzac naslonjaca za ruku,pricvrsti i vrati plastiku nazad na rucnu i to je to....
sutra nedaj Boze ti dodje da to iscupas i no problem,a ako sjediste probusis onda belaj
mozda vidis ovdje kako je u mene nekad prije bilo
nosac na 4 sarafa sa maticama....2 sa svake strane u plastiku oko rucne kocnice
![]()
Hvala na objasnjenju,a koliko je km univerzalni naslonjac ? unutrasnjost ti je extra. POzz