Član
E ovako samo pitanje, dakle kad ga hladnog palim odmah nakon paljenja sam mi digne obrtaje na cca. 2300 obrtaja i odmah spusti na radnih cca 1100-1150 obrtaja koliko i treba biti otprilike pod automatskim cokom... e sad, nemam nikakvih problema sa daljnom varijacijom obrtaja, to je kao suza uredu. Kacio sam ga na laptop i na vag-comu mi samo ocitava gresku klapne ventilacije ( ali to mi je poznat vec problem koji ceka toplije dane za popravak ). Nemam nekih problema ni u voznji niti u radu u leru, samo mi se ne svidja sto hladan motor sa gustim uljem tako zabije obrtaje.
Jel malo poludi automatski cok, pa ga zakuca ili nesto ala senzor gasa pa digne obrtaje dok ne ocita novo stanje ( tj. da je stanje 0 odnosno da gas nije pritisnut ) pa onda spusti obrtaje kako treba ? Samo da kazem, leptir usisa je ciscen prije 2-2ipol mjeseca pa ne vjerujem da ostane on zaglavljen u otvorenijem polozaju nego sto treba ako to ima ikakve veze...za daljnu problematiku vise nemam pojma...
Jel malo poludi automatski cok, pa ga zakuca ili nesto ala senzor gasa pa digne obrtaje dok ne ocita novo stanje ( tj. da je stanje 0 odnosno da gas nije pritisnut ) pa onda spusti obrtaje kako treba ? Samo da kazem, leptir usisa je ciscen prije 2-2ipol mjeseca pa ne vjerujem da ostane on zaglavljen u otvorenijem polozaju nego sto treba ako to ima ikakve veze...za daljnu problematiku vise nemam pojma...