-Suki- je napisao(la):vidio sam na nekoj nasoj balknaskoj televiziji da neka fuksa fura taj fazon,Lara,Lana ili kako li vec,.....majkemi mene sve sramota gledati...sve mislim neka je zajebancija....jos kad kaze ''stepenčića'' ne prebacujem kanal nego gasim TV
-Suki- je napisao(la):vidio sam na nekoj nasoj balknaskoj televiziji da neka fuksa fura taj fazon,Lara,Lana ili kako li vec,.....majkemi mene sve sramota gledati...sve mislim neka je zajebancija....jos kad kaze ''stepenčića'' ne prebacujem kanal nego gasim TV
emir_89 je napisao(la):-Suki- je napisao(la):vidio sam na nekoj nasoj balknaskoj televiziji da neka fuksa fura taj fazon,Lara,Lana ili kako li vec,.....majkemi mene sve sramota gledati...sve mislim neka je zajebancija....jos kad kaze ''stepenčića'' ne prebacujem kanal nego gasim TV
da je ne znam ti koliko dosadna i iritantna, kakav to ti moras biti, pa da o nekome tako kazes na osnovu zayebancije koju radi za pare na tv-u??
stefan je napisao(la):-Suki- je napisao(la):vidio sam na nekoj nasoj balknaskoj televiziji da neka fuksa fura taj fazon,Lara,Lana ili kako li vec,.....majkemi mene sve sramota gledati...sve mislim neka je zajebancija....jos kad kaze ''stepenčića'' ne prebacujem kanal nego gasim TV
Lana na OBN-u![]()