Član
ja ovo sinoc bas htio da postavim, ali sam ubrzo se jaaako iznervirao...cekat ce ovo bolja vremena na mene..nemam ja dovoljno zivaca
Deyo je napisao(la):Mi smo probali da obijemo zlatnom polugom kofer ali nije išlo![]()
rogy je napisao(la):ja sam to igrao prije 2-3 mjeseca i stigao do pomjeranja stolice nisam skontao sta dalje i odustao sam......................:icon_question::icon_question:
adohera je napisao(la):ma nema sanse:icon_mad: nasao tri sefa , uspio da otvorim samo drugi ova dva nema teorije evo utrno sav na stolici nemogu vise:icon_mad:
ebo ovo nisi nam trebao ni postavljat:lol:
antrax je napisao(la):rogy je napisao(la):ja sam to igrao prije 2-3 mjeseca i stigao do pomjeranja stolice nisam skontao sta dalje i odustao sam......................:icon_question::icon_question:
Kad rastaviš onaj radio prijemnik ili šta je već... sa onim frekvencijama, onda iz njega izvadiš magnet nožem, staviš ga na onaj ključ 17ku haha i izvadiš iz rupa gdje je stolica bila pričvršćena, baterije od volt i po duracel haha koje naravno montiraš u UV uređaj koji izvadiš iz poda... ispod one daske u ćošku sobe![]()
Imas onaj uredjaj sa nekim tonovima! Trebas da dobijes zvuk sa visokim tonom! I onda ces otvoriti to i unutra imas papir sa nekim siframa i magnet na zvucniku koji ces cakijom da skines!rogy je napisao(la):antrax je napisao(la):rogy je napisao(la):ja sam to igrao prije 2-3 mjeseca i stigao do pomjeranja stolice nisam skontao sta dalje i odustao sam......................:icon_question::icon_question:
Kad rastaviš onaj radio prijemnik ili šta je već... sa onim frekvencijama, onda iz njega izvadiš magnet nožem, staviš ga na onaj ključ 17ku haha i izvadiš iz rupa gdje je stolica bila pričvršćena, baterije od volt i po duracel haha koje naravno montiraš u UV uređaj koji izvadiš iz poda... ispod one daske u ćošku sobe![]()
kako rastaviti taj uredjaj???? probao sam sa svim opcijama čakije ali ne ide...