RE: Što vi mrzite kod žena?
Preeeejeeebeenoo previse pricaju :icon_eek:
1. Koga briga koliko je koraka napravila, ispricaj dan u natuknice
2. Kad nesto kazete nema potrebe da to ponavljate u roku ne manjem od mjesec dana
3. Kad vozim, shut the fuck up, ne govorim ni ja tebi kako da vozas usisivac kroz kucu
4. Kad jebeno moram amortizere promjenit, onda ih moram promjenit, niej hir, niti je to neka stvarcica za zanemarit...slicno nesto koda ja tebi kazem da ti ne treba ulozak ili tampon na toboganu
5. Za vrijeme filma, shut the fuck up, ili prati film ili nemoj, ali nemoj sto stvari radit i na pola filma upast i morit me ko je ko
6. Kad je rally, shut the fuck up, ne pitaj me koja je svrha ovog sporta...nema svrhe, ko ni tvoje kremice za pomladjivanje, kad tad ces biti gabor i otegnut ce ti se sise preko ulice...to je jednostavno tako, mora covjek se zaokupit necim
7. Kad je popodnevni odmor, ne dovodi susjedovog malog, ili prijateljicinog necaka, da hocu dijete da mi kmeci u popodnevnim satima, sam bi ga napravio, Bog zna da treba 3 min. za to...
8. Kad idem sa deckima piti, ne zovi, salji poruku ili ako moras zovnut, reci ukratko i shut the fuck up
9. Prijateljice ti tracaju svoje momke, ti shut the fuck up, poklonjenom konju se ne gleda u zube...
10. Kad me boli glava ili ledja, ne skaci na mene...za razliku od vas zenskih, kad mene boli glava onda me i boli glava, nije moj qrac na zahtjev, da se digne kad ti ho`s...kad mi se ne da, onda mi se neda, idi u dnevnu sobu i shut the fuck up :icon_mad:
Eto ga, to je to, sto mi smeta