duurma je napisao(la):ma nije auto udarano covjek vam vec rece da je auto pravljeno za americko trziste.......isto ovako ima i kod golf 4 samo sto se kod golfa nalazi na lajsnama
duurma je napisao(la):to sam i mislio![]()
duurma je napisao(la):oni po zakonu moraju imati zuto i bijelo svjetlo sa lijeve i desne strane
duurma je napisao(la):oni po zakonu moraju imati zuto i bijelo svjetlo sa lijeve i desne strane
dado307 je napisao(la):duurma je napisao(la):oni po zakonu moraju imati zuto i bijelo svjetlo sa lijeve i desne strane
de ne seri ziv bio, mogu bit il bijela il zuta a razlicita nema teorije
@andel nemogu bit razlicita svjetla fabricki 100% je mjenjano, a jel udaran il nije u to ne ulazim
AnDel je napisao(la):dado307 je napisao(la):duurma je napisao(la):oni po zakonu moraju imati zuto i bijelo svjetlo sa lijeve i desne strane
@andel nemogu bit razlicita svjetla fabricki 100% je mjenjano, a jel udaran il nije u to ne ulazim
koliko znam nije,,,posto nije kupljen nov,,,dok je kod ovog vlasnika nije ,,cuva ga ko malo djete,,,a kod drugog vlasnika,,hm kako bi bilo ko mogao za bilo koje auto,,,iako sumnjam posto se ovakva vozila bas paze,,
dado307 je napisao(la):duurma je napisao(la):oni po zakonu moraju imati zuto i bijelo svjetlo sa lijeve i desne strane
duurma je napisao(la):dado307 je napisao(la):duurma je napisao(la):oni po zakonu moraju imati zuto i bijelo svjetlo sa lijeve i desne strane
seres ti ako je amrekianc mora imati bijelo i zuto svjetlo sa lijeve i desne strane a za farove nisam nista rekao.......a sada ne znam za farove jeli to to