Molba - da li vam je poznat ovaj Stilo - Sanski Most i okolica

Molba - da li vam je poznat ovaj Stilo - Sanski Most i okolica

Član
Ganjamo drugu auto, naletih na ovaj oglas i ne mogu da vjerujem da je ovo auto fkt kod nas, i to za 8.000 km.....zna li ga neko/da li ga je vidjao? Hvala

http://pik.ba/artikal/2356417/fiat-stilo-2-4-20v/

slika-929-2012-01-1325551846-velika.jpg

slika-929-2012-01-1325595189-velika.jpg

IGY

Član
bio je u sarajevu, sa 1.2 motorom, sad otkud ovaj sa 170 konja ne zna, znaci da je ubacen naknadno, vidio sam ga jednom bili na spuri zajedno, i ono obisao ga malo mogu ti reci da je dosta sfuseren, flip flop boja, koju je neko naknadno radio i nije potrefio nijansu naravno tako da je hauba desni blatobran i desna vrata razlicita od ostatka auta

gle takvo je stanje bilo kad sam ga vidi prije cca godinu dana, mjesec gore dole

i zapale su mi felge za oci, te sam pitao vlasnika sto ih je zapustio, inace su bas ono blink blink, na sto mi je on rekao "buraz jebo auto, ovo je za privlacenje picki i da se prevezem od tacke a do tacke b, nisam ja rob auta"

i tu je bio kraj nase konverzacije :cool:

Član
IGY je napisao(la):
i tu je bio kraj nase konverzacije :cool:

:lol:
sta ces takvom covjeku i reci.

nego, slazem se sa igijem... ja sam ga stalno vidjao parkiranog kod marsa na cobaniji, ili kako se vec zove, imao je reklamnu naljepnicu neke kopirnice ili tako nesto cini mi se... uglavnom izdaleka je bas odlican ali kad se priblizis nadje se dosta detalja koji su sto sfusereni, sto zapusteni ;)

IGY

Član
da imao je reklamu, tj covjek ima firmu radi reklamne panoe kataloge i te stvari, ima radnju u BBI

i imam ti njegov broj triza ako hoces da cujes nesto iz prve ruke, od bivseg vlasnika

Član
Drug vidjao sam ga dosta puta prodje kroz Prijedor,nisam mu prilazio blize niti ga nesto zagledao onako iz daljine cini se dobar a sad kako je to odradjeno to je vec druga stvar.Cuo sam od jednog momka iz Prijedora da je radjen sa aluminiskim kitom.

Član
Hvala vam sva trojicii na info ;) da priupitam jos malo :)

Igy, ma ne treba broj, hvala, ako bude zainteresovan ozbiljnije ovaj moj cucemo se, nego jesi siguran u to za motor ili ti je on rekao? Jer brate ako je neko se zajebavao s ubacivanjem 2.4 petaka sa selespeedom (tiptronic) alal mu vera, jer vidim da mu je sat origi od abartha s velikim lcd displayem (a mislim da je u stila sat kodiran s ecu kao u g4 i sl.), volan je origi multifunkc., s "papucicama" za sekvencijalu, pedale na podu......nista nije nemoguce naravno, ali da neko izvede sav ovaj posao kod nas, kapa do poda :cool:

A ovo sto ti i sub3r kazete za boju ni ne cudi me vala, cim sam vidio da na oglasu kaze kako je odnio prednji branik na farbanje ocekivao sam sarenilo, ko ce utrefiti opet flip flop, prffff......

Član
vidjao sam i ja ovaj stilo po sarajevu, ali me sad zbunjuje sto pise da je iz sanskog mosta, a ja sam ga vidjao stalno parkiranog kod stadiona kosevo i spred teretane, zadnji put mozda prije petnestak dana, pa sad ne kontam jel ovo taj stilo iz sarajeva ili je ovo neki drugi sa slicnim body kitom. ako jest onda je malo cudno da ga je lik tek kupio i odma prodaje, al dobro sve je moguce:icon_biggrin:

Član
Triza vozao se ovaj Fiat po Sanskom Mostu, ljetos kad sam bio kuci preko ferija vidjao sam ga cesto i uvijek se okretao kakav zvuk ima. Znam da su ga vozali neki momci koji imaju pekaru u Sanskom Mostu i cesto je bio vozen prva-druga po gradu da se cuje zvuk. A profil sa kojeg se prodaje "BRENT" je auto kuca, radi sa otkupom i prodajom vozila tako da je vrlo vjerojatno da su ti momci dali Fiata u zamjenu za nesto drugo. Ako te zanima sta vise mogu zvati prijatelja u Sanskom Mostu da ti provjeri sve jer sam ja trenutno u Sarajevo. ;)

Član
Prije par mjeseci je isto bio u oglasu al je bio skuplji za nesto vise od 2000 KM kako god vredi ove pare unikatno je auto ;)

Član
kolko se sjecam ovaj fiat sto se po sarajevu vozao je imao 2 vece rore a ne 4 kao ovaj i cnini mi se da je imao drugaciju prednju karambolku i haubu a definitinvo je bio neki mali motor 1.2 do 1.4 jer se jedva vuko po cesti

Član
ipak to nije ovaj iz sarajeva na kojeg ja mislim, jer sam ga vidio maloprije ispred teretane i stadiona kosevo, ovaj je tamno ljubicast i ima drugaciji body kit, slican je ovome ali nije ovaj definitivno, a ovaj zeleni iz oglasa nisam nikad vidio u sarajevu. ovaj kojeg sam ja vidio nema neki poseban zvuk, tako da ne vjerujem da je bas neka jaka masina pod haubom, vjerovatno taj 1.2 motor.

Član
hvala vam puno, to me ponajvise interesovalo, da je pravi oglas ;)

@ervin hvala ti puno buraz, nemoj nista zasad, izbor je jos na par auta, ako bude vise zainteresovanog za ovog konkretno javim ti se, hvala ;)

Član
Izvini sto dizem temu ...

Sto se ovog fiata tice , auto na izgled jeste lijepo , prelijepo je zvuk je prebrutalan ,neonke i ti fazoni ..ali medjutim kao sto ERVIN-86 rece vozali ga momci iz pekare koji su kupili od jednog preprodavaca auta ..medjutim auto kako su ti momci uzeli uvijek je bio kod tog preprodavaca radi nekih zalbi , prica se da je dosta rahabacen ,da se cesto kvari i sl. Znaci onako iskreno nista jos dobro nisam cuo vezano za ovo auto osim da lijepo izgleda ,tj. mami pazu s svojim felugama,spustenosti,i zvukom ...

Eto toliko sta ja znam o autu

I da auto je ofarban u zeleno-crnu boju ... tj. okolo je crn dok je po sredini zelen .. tesko je za skontat al vidi se na ovo slici sto si postavio ova slika zadnjjeg dijela auta ,pogledaj na donjem dijelu branika vidi se razlika. ..

Legend
oba ta auta o kojima pricate, zeleni 1.2 (davno se vozao pa je skrsen) i ovaj su se vozali..
ovog sa slika sam cesto vidjao u bbi parkiranog, zagledao sam ga par puta, rekao bi da fino izgleda, to je sve..
kakav je i sta je, nisam nesto pretjerano zagledao..
mislim da je fabricki abarth ;)