Moj Mercedes 190D

Moj Mercedes 190D

Član
Pozz raja!

da vam se predstavim sa svojim voznim parkom:

1. Mercedes 190D

2. VW Lupo (Drugi moj Post)

Mercedesa vozam preko citave godine i na duge relacije. Lupo se samo vozi od kraja Februara do Decembra (zavisno od Temperatura)

Pozz

323

Član
Dobar mercedes,koji motor u njemu i koje je godiste.Jel to na vorku folija ili si farbao?

Znas onaj film: trazili ste dobili ste :icon_biggrin:

Dobar merc ;) krov mi se svidja sto je crn, a mogao si sve u crno ofarbat od krova da bude crno bijeli ;) i blago zatamnjenje prednjih stakala;)

Član
to je 2.0 Dizel. Auto je vrh.. nije se jos taj nasao da ga pokvari :lol:

Sve sam sam rucno radio, i tahofoliju na racunaru, zatamnjenje...

a prednje sajbe su zatamnjenje, jako blago srebrenom folijom, samo radi toplote..

pozz

Član
dobra mecka,vidi se na prednjim staklima da ima nesto,sivkasto je;)
ja sam vozao ovakvog merdzana,ovaj motor,sila bogami,,i ne kvari se sto je najbitnije. Fin ti je vozni park,nego kakav je osjecaj kad iz ove mecke udjes u Lupa,on je bas mali,nije prostran kao mecka

Član
Znas kako.. U Mecki si nekako kao "saliven". Naprijed mi je Mecka vise skucena, tj. U Lupu naprijed (vjerovali ili ne) ima vise mjesta nego kod Mercedesa.

Lupo je mnogo startniji, sportski, tvrdji. Mecka je vise za gotivisanje, uzivanje... kao Ladja.

pozz

Administrator
lijep merdjan ;) samo bi mu ja skinuo te sivkaste folije sa prednjih stakala i stavio druge, tj. uklopio sa zadnjim staklima samo sa manjim postotkom zatamnjenja ;)

Član
Zeran je napisao(la):
Znas kako.. U Mecki si nekako kao "saliven". Naprijed mi je Mecka vise skucena, tj. U Lupu naprijed (vjerovali ili ne) ima vise mjesta nego kod Mercedesa.

Lupo je mnogo startniji, sportski, tvrdji. Mecka je vise za gotivisanje, uzivanje... kao Ladja.

pozz

eto a ja nekim ljudima kazem kako uopste nije tijesno u mom 6n2, smiju mi se kaze lud si:lol:

Član
mecka je nepoderiva jaran ima istu tipu i dere konstantno nista joj nevjerovatno izdrzljiv motor u pm...