otkud cu znati kako da to aktiviram mora biti omogucena...Al_Galone je napisao(la):pa naravno da ima veze do broja
na tvom broju je omogucena usluga mobilnog interneta,na drugim mozda nije mozda jeste to ti treba da znas
menso je napisao(la):otkud cu znati kako da to aktiviram mora biti omogucena...Al_Galone je napisao(la):pa naravno da ima veze do broja
na tvom broju je omogucena usluga mobilnog interneta,na drugim mozda nije mozda jeste to ti treba da znas![]()
i ja to posaljem sve ponovo pobrisem i primim podesenja i nema boga da moze samo moj broj dok ostali ne dolaze u obzir...znaci ne mogu da koristim ovaj drugi broj sto imam jer mi na njemu treba net.akka je napisao(la):Ja posaljem na 061 867 000 Postavke na GPRS ..i posalju mi instalaciju i zavrseno
OK hvalaakka je napisao(la):E nezz onda ..probaj otici do njih i pitaj ih ..Jaranu mi isto tako nije moglo nema sta nije on pokusavaoo i odnio im mob i oni to tamo rijesili ..
ado_d je napisao(la):Posaljes poruku "prijava" na broj 0611100. Tako se prijavljujes. Ako na tom broju nije prijavljen internet onda ce ti trazit ime i prezime, jmb, adresu stanovanja itd.
menso je napisao(la):OK ljudi pokusat cu i to tnx. na pomoci...
evo poslao prijava na taj broj i vratili mi poruku prijavljeni ste na msurf, mmail i mms uslugu i opet ne moze jebo mu ja pleme...