mjenjanje led dioda...pomoc

mjenjanje led dioda...pomoc

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
eh evo klip ko ima vremena pogledati neka pogleda...i koristan savjet da... ynaci lutam po yt.com i naletim na ovo http://www.youtube.com/watch?v=dotVYFoORUk eh pregledao 2 puta i nije nesto puno komplikovano..ko razumijem se pomalo... interesujeme gdje mogu nabaviti ovakve led diode.. kao na ovoj instrument tabli i naravno ove boje...plave *iste kao na klipu( i ako neko ima iskustva sa tim.. neka kaza koristan savjet) :icon_smile:...thx all

nisu valjda svi zaspali...:icon_question::icon_question::icon_question::icon_cry:

Član
Iko ista .....pomagajte bar reci te mi gdje imaju da se kupe onakve led diode...----helpppppp:icon_smile:

Član
Pa pogledaj tu u Sarajevu, ima onaj Electronic Centar ili kako se vec zove, moze biti da tamo ima ;)

Član
emire hvala ti punoo...nisam znao tacan naziv ove diode...hvala ... valjda ce to biti uskoro biti gotovo... zzz;)

Član
Izvinite sto podizem staru temu ali da bezze ne otvaram novu

(Malo su manje od ovih jer su ovo od pozicija LEDovi)

Dakle trazim diode ubodne za Angel Eyes farove kao na slici ali Bijele. Gledao sam kod Wise na Stupu, kod OMV Pumpe prema Rajlovcu, u RS Electronic centru na Dobrinji i svi mi kazu da ih nemaju nikako ili da ih nece biti tokom slijedecih 20ak dana sto mi je puno da cekam. Sto je najgore kupio sam 10ak komada i poubad'o sam ih ali mi fali 5 komada i auto izgleda isto coravo hehehe :D. Zato ako slucajno znate gdje bi jos mogao da odfuram da vidim bio bi veoma zahvalan ;)

Član
ako hoces bas ove ubodne kao sa pozicija onda to imas da kupis u shopovima ja sam nedavno bio i rekli su bas za bijele da ce uskoro doci jer je trenutno nestalo....ii imas na pijaci otvorenoj na otoci ne u merkuru vec onoj otvorenoj malo potrazi vidje ces na izlogu neke stvari od auta samo tu pitaj i 2 komada su 4 km ...nadam se da sam pomogao zz

Član
aBd odfuram kasnije do otoke da vidim ... tnx ;) Nije mi ni na pamet palo da tamo pogledam hehe :D
Javim ako nadjem

EDIT:
Nasao, kupio ... tnx ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.