Mijenjanje Board computer - MFD

Mijenjanje Board computer - MFD

Član
Pozdrav raja. Interesuje me je li moguće napraviti da mi na bordu budu informacije preko čitavog displeja (npr.da mi prikazuje posebno za svaka otvorena vrata), trenutno mi je obicni bord odnosno samo pola borda je aktivno(nadam se da razumijete na sta mislim). Je li izvodivo i sta je sve potrebno?Mozda je vec neko sa foruma radio. Konkretno u pitanju je passat 2003 god.
Svaki info dobro dosao.

Član
Ja sam tvoj post tek vidio, ja stvarno neznam mnogo oko ti tabli al znam da clan DSA ima iskustva sa tim ako nista da te nekom uputi

Na ovom forumu svega samo nema korisnika koji imaju malo vece znanje il ima al nece da pisu

Sretno

Član
Mrva je napisao(la):
Ja sam tvoj post tek vidio, ja stvarno neznam mnogo oko ti tabli al znam da clan DSA ima iskustva sa tim ako nista da te nekom uputi

Na ovom forumu svega samo nema korisnika koji imaju malo vece znanje il ima al nece da pisu

Sretno

Hvala mrva u svakom slučaju. Ali haman se ovdje nema više puno šta naučiti, ljudi koji su malo bolje stvari znali ili su banovani ili su otisli zbog odredjene balavurdije. Teme koje se najviše updejtuju su smiješne slike, sexy djevojke, zaimljivosti i sl. pokoja garaža aktivnih i vrijednih članova... da me neko pogrešno ne skonta.
U svakom slučaju lock .