Mensur84 Član 11.07.2012 #1 Pozdravljam ja sam Memo iz Zivinica vozim Audi a3 tuning styling sve uradjeno, za vise detalja pogledajte u garazi koju cu upravo otvoriti pozzzzz
Pozdravljam ja sam Memo iz Zivinica vozim Audi a3 tuning styling sve uradjeno, za vise detalja pogledajte u garazi koju cu upravo otvoriti pozzzzz
Little Dragon Član 11.07.2012 #2 Dobro dosao Memo , znamo mi tog Audi vec odavno tako da nema se tu sta puno pricati
Mensur84 Član 11.07.2012 #5 Little Dragon je napisao(la): Dobro dosao Memo , znamo mi tog Audi vec odavno tako da nema se tu sta puno pricati Kliknite za proširenje... heheh pa dobro ima se ono sto sta jos pricat :lol: ali otom po tom :icon_smile: Ostavit cemo za August :icon_smile: menso206 je napisao(la): dobro dosao imenjak Kliknite za proširenje... Hvala bruda :icon_smile:
Little Dragon je napisao(la): Dobro dosao Memo , znamo mi tog Audi vec odavno tako da nema se tu sta puno pricati Kliknite za proširenje... heheh pa dobro ima se ono sto sta jos pricat :lol: ali otom po tom :icon_smile: Ostavit cemo za August :icon_smile: menso206 je napisao(la): dobro dosao imenjak Kliknite za proširenje... Hvala bruda :icon_smile:
Mensur84 Član 11.07.2012 #7 soffa je napisao(la): oo komsija dobro dosao sta te nema u stari zavicaj...:icon_smile: Kliknite za proširenje... Hvala sad cu jos malo ako bog da u Augustu sam kuci
soffa je napisao(la): oo komsija dobro dosao sta te nema u stari zavicaj...:icon_smile: Kliknite za proširenje... Hvala sad cu jos malo ako bog da u Augustu sam kuci