Mazda se zakucala u Yugo

Mazda se zakucala u Yugo

Legend
Majka, sin i očuh na mestu mrtvi


saobracajna-nesreca-1341183100-180317.jpg


mestani-sekirama-sekli-automobile-da-izvuku-prezivele-1341195914-180481.jpg


BEOGRAD - Užas na magistrali!
Beograđani Nadežda Vesić (59), njen sin iz prvog braka Dragan Vesić (35) i muž Pavao Samardžija (57) poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći sinoć oko 19.30 sati na Ibarskoj magistrali, u mestu Vrbovno kod Lazarevca. U sudaru su teško povređeni Draganov petogodišnji sin i supruga, kao i Dejan T. (22) i njegov saputnik iz drugog vozila, obojica iz Arapovca kod Lazarevca. Svi povređeni su prebačeni u Urgentni centar u Beogradu.

Portparol KCS Drago Jovanović rekao je da je dečak zadobio teže povrede glave i da je smešten na odeljenje neurohirurgije, dok je dijagnostika zdravstvenog stanja troje ostalih povređenih bila u toku do zaključenja ovog izdanja našeg lista.

Do jezivog sudara došlo je kada je vozač „mazde 323 F“, u kojoj su se nalazila dvojica mladića, iz zasad nepoznatog razloga izgubio kontrolu nad automobilom i zakucao se u „jugo“, koji mu je dolazio u susret.

- Bila sam u dvorištu i videla „mazdu“ iz pravca Beograda koja je počela da ide levo-desno putem. Vozač nije nikoga obilazio, već je odjednom počeo da krivuda. Pred našom kućom je prešao u traku suprotnog smera i zakucao se u „jugo“ - rekla je za Kurir jedna žena.

Njeni ukućani i komšije odmah su istrčali da pomognu povređenima.
- Bilo je strašno. Sekirama su sekli smrskane automobile kako bi ljude izvukli. Posle 15 minuta stigli su i vatrogasci. Izvukli su mladiće iz „mazde“, a iz „juga“ dete, pa majku. Ostali su, nažalost, već bili mrtvi - rekla je ona.
 
Bila je jos jedna sinoc nesreca u Srbiji jos nema podataka o njoj potpunih, 7 poginulih auto se zakucalo u parkiranu prikolicu ili kamion u kvaru :icon_rolleyes:
 
mirza_mali je napisao(la):
Bila je jos jedna sinoc nesreca u Srbiji jos nema podataka o njoj potpunih, 7 poginulih auto se zakucalo u parkiranu prikolicu ili kamion u kvaru :icon_rolleyes:

I jos jedna teska nesreca http://www.telegraf.rs/vesti/269768-tragedija-poginule-rodjene-setre-u-udesu-kod-pozege :icon_sad:
 
Član
mirza to je to http://www.index.hr/vijesti/clanak/teska-nesreca-u-srbiji-opelom-podletjeli-pod-prikolicu-zaustavljenog-kamiona-sedam-mrtvih/623576.aspx. U kadetu ih sedam bilo, svi poginuli :icon_sad:
 
Top