djavolica je napisao(la):mercedes_124 je napisao(la):Nejo je napisao(la):BIH Tablice, ima ima kod nas, nadje se kad se trazi, hehehe, tu je najveci belaj sto su dijelovi za to auto skupi i tesko ih naci, inace to je wankelov motor , pa mislim da rijetki mehanicari znaju raditi takav motor, heheh
Ja sam je vozio i u zivotu nisam vozio mocnije auto, huh
:icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin:
druze japansko auto je najbolje auto sto moze biti def. ne kvare se ma koliko
ga ti habo nemozes ga pohabat tek tako lako.. jest ono kad se pokvari skup
dio ali je fazon sto se ne kvari...
Trebao si moje kupit prije mene da pobiješ tu teorijubaš naprotiv, malo je reć da se kvarilo!mada dijelovi nisu bili tako skupi inače bi bilo nepodnošljivo!
:icon_exclaim: to je onda jeftino stvarno za to auto ako je ispravno uzimaj definitivno.Sve što se tiče vanjskog izgleda se lakše da sredit ako je auto ispravno u potpunosti nemaš problema a cijena je itekako povoljna![]()
Pa ne stignu, pošto svi završe kod mog majstoramercedes_124 je napisao(la):djavolica je napisao(la):mercedes_124 je napisao(la):Nejo je napisao(la):BIH Tablice, ima ima kod nas, nadje se kad se trazi, hehehe, tu je najveci belaj sto su dijelovi za to auto skupi i tesko ih naci, inace to je wankelov motor , pa mislim da rijetki mehanicari znaju raditi takav motor, heheh
Ja sam je vozio i u zivotu nisam vozio mocnije auto, huh
:icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin:
druze japansko auto je najbolje auto sto moze biti def. ne kvare se ma koliko
ga ti habo nemozes ga pohabat tek tako lako.. jest ono kad se pokvari skup
dio ali je fazon sto se ne kvari...
Trebao si moje kupit prije mene da pobiješ tu teorijubaš naprotiv, malo je reć da se kvarilo!mada dijelovi nisu bili tako skupi inače bi bilo nepodnošljivo!
:icon_exclaim: to je onda jeftino stvarno za to auto ako je ispravno uzimaj definitivno.Sve što se tiče vanjskog izgleda se lakše da sredit ako je auto ispravno u potpunosti nemaš problema a cijena je itekako povoljna![]()
bgm ja radim s autima svaki dan osim nedjelje i 2-3 godine je dosao samo
mozda 5 auta da su japanci:icon_biggrin: jesmo skoro radili hondu 7 dana
jer nie bilo dijela za nju al i to moras bit maher da pokvaris..
Aditas je napisao(la):@djavolica---> ti si jedina koja popravlja svoje auto... nije ni cudo da je tesko kad je za americko trziste...