GolFanatiCars je napisao(la):koliko me sjecanje dobro sluzi srdjan_014 je imao na svom golfu tu masku sa farovima
vidi sa njim jel je jos uvijek ima![]()
Duke_Of_Harlem je napisao(la):brate izvini na offu al molim te ne stavljaj ovo,,ovo sam vidio na par dvica i pitao sam se kako neko moze uraditi takvu glupost
Na dvicu idu ili njeni org farovi ili farovi od jette i tu se sva prica zavrsava
:icon_exclaim:
funky je napisao(la):Duke_Of_Harlem je napisao(la):brate izvini na offu al molim te ne stavljaj ovo,,ovo sam vidio na par dvica i pitao sam se kako neko moze uraditi takvu glupost
Na dvicu idu ili njeni org farovi ili farovi od jette i tu se sva prica zavrsava
a relly front?
Luka01 je napisao(la):Nista ne fali ni ovim farovima,meni se i dopadaju........pogledati sliku u prilog
![]()
nokke je napisao(la):Luka01 je napisao(la):Nista ne fali ni ovim farovima,meni se i dopadaju........pogledati sliku u prilog
![]()
i tata bi sine![]()
Duke_Of_Harlem je napisao(la):brate izvini na offu al molim te ne stavljaj ovo,,ovo sam vidio na par dvica i pitao sam se kako neko moze uraditi takvu glupost