duurma je napisao(la):evo raja ko mi prvi kvalitetno ofarba felgu dobiti ce od mene kao znak zahvalnosti jedan + .......znaci crne boje krakove a falc sive
duurma je napisao(la):ako nije problem dali moze i obrnuto crn falc sivi krakovi![]()
duurma je napisao(la):odlicno svidja mi se......nemas dovoljno postova da bi te mogao ocjeniti cim skpis ima ogroman plus![]()
100Alen-dB je napisao(la):heh..drago mi je..a koliko ih otprilike treba bit..?
![]()
kavaz je napisao(la):100Alen-dB je napisao(la):heh..drago mi je..a koliko ih otprilike treba bit..?
![]()
![]()
pa da .. post ti je svaki odgovor koji napises na neku temu ..Alen-dB je napisao(la):cekaj..post je vako kad komentarisem nest ..ili..? novi sam pa nisam bas najbolje upucen u to...:icon_cry:
kavaz je napisao(la):pa da .. post ti je svaki odgovor koji napises na neku temu ..Alen-dB je napisao(la):cekaj..post je vako kad komentarisem nest ..ili..? novi sam pa nisam bas najbolje upucen u to...:icon_cry:
inace ti pise na lijevu stranu ispod slike koliko ih imas
duurma je napisao(la):sve ti je kavaz dobro objasnio a ovo sto vi trenutno radite zove se spameri:lol::lol::lol::lol:![]()
duurma je napisao(la):spamer ti je nesto kad nekome skreces temu npr prica se o autima ti pocnes pisati o hamburgeru i doneru:lol: za ovo dobijes par opomene onda slijedi ban odnosno banana:icon_exclaim::icon_exclaim::icon_exclaim::icon_exclaim: