Maglenke-str 2

Maglenke-str 2

Član
šta mislite o ovim maglenkama marka depo, htio bih da kupim
slika-34302-2011-01-1295032916-velika.jpg

slika-34302-2011-01-1295063797-velika.jpg

Član
RE: maglenke

pa brate ne kupujes auto pa da se ima sta mislit ..
klasicna maglenka za golf, vento mk3

ako to hoces, kupi originalne ovakve i to je to .. mada su i ove mislim dobre ;)

Član

Imao sam ja depo-ove na pug-u 306, one sa providnim staklom, extra su! Sijaju baš jako, jače nego ove sad fabričke što imam..

Član

ako nije momak iz tvog grada, imas po piku orginalnih po 60KM isto, pa ako ces vec placat dostavu, bolje orginale uzet, mada ne vidim nikakvu razliku izmedju ovih i orginal ;)

Član

Ako nemas prekidač, znači da nisu fabrički došle, pa se mora to ugraditi, releji i sve te gluposti...

Član

nas vrijedni roki je objasnio nacin spajanja :
http://www.bhtuning.com/upute-za-spajanje-maglenki-i-provlacenje-instalacije-t-35667.html

a ne znam, i ja sam to planirao uradit, pa znas da se zadnja maglenka pali na prekidacu za svjetla, kad ga izvuces.. pa vjerovatno da se moze na to spojit

Član

A ljudi daj te tih linkova za te maglenke ja trazim za svog nissana isto tako ali da nisu neke papanske ako ko ima kakav link neka poslje.:cool:

Član

eh hvala raja, uzete maglenke sad jos kad bih znao spojiti...pokusat cu. Cak mislim da je fabrika ostavila nekih kablova za to,vire mi ili se meni cini...

Član

Eh ovako jarani, danas naidjoh na nesto sto nisam bas znao...slucajno... radi se o ovom prekidacu svjetala golf 3. Za sta sluzi kada se izvuce prema vani, prema sebi, kod mene 2X puta se moze izvuci??? valjda je nesta za maglenke valjat ce mi ako jest posto sam uzeo i valja ih ubrzo spajat!
DSC00264.jpg

slika je sa neta