Član
Evo nazalost danas sam imao saobracajku. Na srecu nema povrijedjenih ali steta na mom autu je velika, komplet prvi kraj razbijen. Sreca u nesreci je sto mi nije motor razbijen, i sto nisam covjeka udario u vozaceva vrata vec iza tako da su svi prosli bez povreda. Ovo mi je prva saobracajka, u pocetku bio sam ljut vadio dizalicu plako lupo sakom o staklo sam nzm sta bi, zao mi auta znam nisam kriv sekunde glancam lava svaki dan iznutra se sija, greske jedne na njemu nema svaka sijalica radi sve po p.s. Kad sam skonto da mali sto vozi auto ima 15 godina i damu je stari mortus pijan dao volan u ruke jos vise sam se sjebo. Spasila ga neka sadaka da sam udario u njegova vrata il bi ga polomio il bi ga ubio, spasila je i mene neka jer sam namoto komplet u lijevu traku da izbjegnem udes da nisam u njega udario vjerovatno bi se prevrnuo ko zna sta bi bilo sa mnom. Njegovo auto nije registrovano, ljudi siromasni nzm sam sta da radim, da ih tuzim ne mogu nemam srca da im nabijam jos troskova, da dobijem tuzbu znam nemaju odakle platit, sad mi se valja peglat sa drugim osiguranjem.
PS. Prije tog udesa bio je jos jedan u Malom Prnjavoru, ovaj covjek i njegov sin vadili povrijedjene, kazu teske su povrede valjda beba zena i covjek. I ja njemu kazem pa reko jesam ti mogo sad djete ubit, jeste mogli obojica bit u kolicima do zivota kaze on meni onako pijan sve ja to znam al sta mogu. Ja onako gledam u njega sta covjek da uradi kad ti neko kaze nesto takvo

Moj savjet svima polako vozite nece bit nikakvih problema, uvjek se desavaju ovakve stvari ali brzina je presudna u svemu. Sinoc bio u Slavonskom Brodu gledam one motoriste konto i ja da polazem ali posle ovog danas ni za zivu glavu, da sam bio sa motorom sad bi bio rahmet 1/1...
PS. Prije tog udesa bio je jos jedan u Malom Prnjavoru, ovaj covjek i njegov sin vadili povrijedjene, kazu teske su povrede valjda beba zena i covjek. I ja njemu kazem pa reko jesam ti mogo sad djete ubit, jeste mogli obojica bit u kolicima do zivota kaze on meni onako pijan sve ja to znam al sta mogu. Ja onako gledam u njega sta covjek da uradi kad ti neko kaze nesto takvo

Moj savjet svima polako vozite nece bit nikakvih problema, uvjek se desavaju ovakve stvari ali brzina je presudna u svemu. Sinoc bio u Slavonskom Brodu gledam one motoriste konto i ja da polazem ali posle ovog danas ni za zivu glavu, da sam bio sa motorom sad bi bio rahmet 1/1...