AnDel je napisao(la):u motorexu, citao sam vec negde o toj voznji, cini mi se da treba lagano voziti dok to ne sjedne sve fino, sigurno da ce to majstor da zna![]()
Ma ja, u kutiji sve original, pa i kutija original, samo zamijenili kvačilo naši hahari..DaMs-82 je napisao(la):...AnDel je napisao(la):u motorexu, citao sam vec negde o toj voznji, cini mi se da treba lagano voziti dok to ne sjedne sve fino, sigurno da ce to majstor da zna![]()
A što se tiče originalnosti ne brini,LUK u motorexu je original,dodju ti kuponi u kutiji s bodovima i imas uputstvo na koju web stranicu se registrujes i ukucas CODE s kojim preneses te bodove na svoj račun i poslije kao imas neke pogodnosti,nisam bas citao puno ali ako ti prihvati CODE onda ne može biti kopija...
Šta sam ih ja ugradio i nikad problema nije bilo,ni sa sachs-om isto,vjerujem ja da postoje kopije ali nisam dolazio u dodir s njima....
mara- je napisao(la):Šta bolan napriča? Čuj korpa i lamela 350. :lol: Druk ležaj 270? :lol::lol::lol: Tu je set iste cijene kao i svaki, 150-200km, a plivajući zamajac je 800-900km.
Kad ti mehanicari rastave stari set uzmes ga u ruke dobro ga pogledas vidis koji je proizvidjac takav trazis i vidis dali je to to tj dali su iste opruge i ostalo ako je uzmes ako nije trazis daljeAnDel je napisao(la):ko ce da garantuje da je kvacio od 900 km orginalno (iako se nisam susreo s takvim cjenama kod nas), odnosno da ono od 200 nije ako je nase trziste tako "sumnjivo" :icon_question:
tesko da moze bilo ko, jedino me logika moze da navede da ako kupim kod poznatijeg prodavca da je to eventualno pouzdanije
na stranici nema za moj motor, ima za 1.8 i kosta http://www.sachsperformance.com/Sachs-Performance-Clutch-Powerclutch/Fiat/Fiat-Bravo-Brava-10-95-10-01/1-8-GT-16V-182-AC-BC-83-kW-;-10/1995-10/2001:::2_1711_1902_2669.html
s tim da je performansno i prema opisu mnogo bolje od orginalnog, tako da je to drugi film![]()
Little Dragon je napisao(la):gdje me u dizele baci :lol: 2.0 16v OPC 160ks
AnDel je napisao(la):reci covjeku da vozi dizela je uvreda, kao kad bi trazio burek sa sirom na bascarsiji :lol: