..:::LOL:::..

..:::LOL:::..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
[attachment=5616]
voz za Beograd
[attachment=5617]
Najstarija žena na svetu

REPORTER: Dragi gledaoci, nalazimo se u kuci najstarije žene na svetu. Ona je duže živa nego što su mnogi mrtvi. Ona je cudo prirode, ima trista dvadeset godina. draga Ružo kako vaše zdravlje?

RUŽA: Loše sinko, loše. Ceo dan me boli zub, a i pritisak mi je visok. Neznam šta se to samnom dešava.

REPORTER: Godine, sigurno su vas stigle godine. u vašim godinama visok pritisak je normalna stvaar. Prica se da nemate pluca, dali je to tacno?

RUŽA: To su gluposti. Kako bih živela bez pluca, ja nemam bubrege i jetru. A srce mi kuca hvala bogu non-stop. Evo pipnite ako ne verujete. Mislim da ce da mi kuca do kraja života.

REPORTER: Sta preporucujete ljudima za dug život?

RUŽA: da bi ste živeli dugo morate da živite što duže. Ali preporucila bih ljudima da pocnu da se lece još pre nego što se razbole. To je siguran put ka izlecenju. drugo, još važnije, svaki dan u jedanaest i petnaest pojesti kašicicu Slatka od šljiva, redovno zalivati baštu, popraviti televizor uvek kada se pokvari. To je garancija dugog života.

REPORTER: Jeli tacna izreka: "Prvih sto godina je najteže"?

RUŽA: Tacna je. Ja garantujem svakome ko doživi sto godina da ce živeti najmanje stojednu godinu. Znate šta, u životu nije važno koliko cete da živite, nego kad cete da umrete.

REPORTER: Vi ste najstarija žena na svetu. dali to znaci da ste najiskusnija žena na svetu?

RUŽA: Sigurno sam najiskusnija. Znate li vi koliko sam ja puta obrisala prašinu? Koliko sam puta usisala. A da ne pricamo koliko sam puta oprala veš. To je veliko iskustvo za jednu ženu.

REPORTER: dali ste posle smrti vašeg muža pomišljali da se ponovo udate?

RUŽA: Ne, nikada. Šta ce mi muž koj ce da umre u roku od sto godina. Nema više pravih muškaraca svi brzo umiru. Mene i onako pravo da vam kažem vec dve-tri godine muškarci i ne interesuju.

REPORTER: Vaša bliža rodbina je odavno pomrla. Kako doživljavate ovu novu rodbinu?

RUŽA: da sva moja deca su pomrla sa šezdeset-sedamdeset godina života, što je sasvim normalno. Nova rodbina me izbegava. Niko mi ne dolazi u kucu. Znate, ljudi mi zavide na godinama. Na sahrani cukun unuka svi su me gledali popreko. Jedan rodak mi je prišo i reko : "Kad ceš bre ti više jednom da umreš? Svi mogu da umru jedino se ti praviš pametna." Cak su mi pretili i telefonom. Kažu: "Moraš da umreš." Imaš mesec dana vremena. "umri ili te nece biti".

REPORTER: Hvala vam teta Ružo. Želim vam da živite hiljadu godina.

RUŽA: Hvala sinko, i ja tebi želim da živiš sto godina.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top