Lock :)

Lock :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pozz ljudi evo jedan me lik umorio odkako sam stavio na face slike od sony woofera i hifonics pojacala koji ima 160 rms kupljen od g.Suljagica ..... ovaj na faceu mi je prvo popljuvao woofer sony xplod 15-ku 1.5kw 450 rms mislim da woofer nije nimalo los cak je bolji od njegove tube koja ima 200 rms . Onda mi je popljuvao hifonicsa kaze da je slab da ce tesko goniti woofer. Pa evo ljudi obracam se strunjacima ovdje koji znaju vise od mene i njega da kazu jel valja pojacalo (hifonics olimp warior) i woofer?

RE: Hifonics pitanje

Sony woofer je kvalitetan,ima ih kvalitetnijih ali on je spram cijene extra roba,Hifonics je takodje dobra marke,a i licno znam da je pojacalo ono kvalitetno,al mozda ti je pojacalo slabo za taj woofer,jer druze ipak je ono 450 a pojacalo je 160 rms-a...al sto se tice snage pojacalo ga ima,naravno i kvaliteta...samo nije 1.6i 16v vtec motor za nekog mercedesa ML....razumijes.. ;)

Član

heeh razumijem ja sve to :) i znam da ga moze gurat hifonics koliko toliko ja sam reko odmah nemogu dobit neku maximalu ali ga moze gurat hehe :)

Član

uvjek imas bolje :icon_biggrin: ali nke stvari se ne mogu porediti,u svakom slucaju sony kakav god da je bolji je od tamo neke tube... :D

Legend

koliko para-toliko muzike......ako nisi zahtjevan sony je ok stvar,kad predjes na neki veci/kvalitetniji nivo tek onda ces vidjeceti razliku
sto se tice pojacala,namijenjeno je za goniti neke sisteme...a ne woofer,u svakom slucaju ce on potjerati i taj woofer vjerovatno sto ima visoku osjetljivost,ali nista sad posebno ;)

Član

pusti ti ortak takve likove,ko sta kaze,jel on svira? Jesi ti zadovoljan? Ako jesi to je najbitnije,a kome se ne svidja,ne mora ni da koment.;);)

djdzogi je napisao(la):
pusti ti ortak takve likove,ko sta kaze,jel on svira? Jesi ti zadovoljan? Ako jesi to je najbitnije,a kome se ne svidja,ne mora ni da koment.;);)

pusti se marko tog majmuna,ako tebi svira uredno onda nemas sta slusati druga...kako god,ipak je muzika iz tvog gepeka i sebi si je uradio,a ne iz njegovog.... ;)

Član

Tebi ako je OK pusti druge, za vecinu ljudi su ti sony wooferi i vise nego dobri normalno da ima uvijek bolje al za normalnog prosjecnog korisnika OK proizvod,pricaju o sonyu a nisu nikad ni imali ni jedan sony woofer :icon_evil::icon_evil::icon_evil::icon_rolleyes::icon_rolleyes

Pojacalo bi trebalo neko malo jaca al sto se tice kvaliteta pojacala extra;) neg kad budes imo para kupi sebi neko jace malo za woofer to spoji na neke trosistemce dobre i ima da svira :cool::icon_smile:;);)

Član

Hehe thx svima :) a za pojacalo veće skupljam pare.. ovo mi je i vise nego odlicno ovako buba lijepo :)... Sto Adi kaze sony woofer i nisu imali a pricaju protiv njega hehe ma nekim je ljudima glavno da ti oblate opremu ili slicno ... Uglavnom uzimam ubrzo jace pojacalo pa cemo vidit dalje . Lijep pozz

Član

za sony ti mogu pricati da ne valja ljudi koji su slusali bolje sub-ove,a za vecinu to `dobro udara` ;)

Član

sto se woofer-a tice, meni bar, dobar je ... jedini woofer od sony-ja koji bi se nekad mogo nac u mom gepeku kad se odlucim da napravim muziku samo za slusanje ... ne trazi puno snage, a daje poprilicno dobre rezultate ... prijatelj ga imo u fabiji u kompres kutiji na nekakvom 1200W max pojacalu i sviralo je stvarno dobro ... e sad sto se tice pojacala, hifonics je odlicna marka cak stavise i ja imam hifonics amp, samo taj hifonicsic od 160 rms-a nije dovoljan za tog sony-ja ... e sad opet ako je tebi dovoljno i ako si zadovoljan, koga briga za ostalo, ali ako bi ti volio vise bass-a, sve sto ti treba je neki jaci amp i miran si ;) ...

Član

Hehe naravno uvjek sa malo slabijeg se ide na nesto jace .. nikad nam dosta :D ....Samo polako ima vremena za muziku :).. Moze tema lock

Član

Bitno je da si ti zadovoljan posle malo jace pojacalo i super ;)

A taj hifonics ima solidno snage spajo sam ga i ja na woofer od 300 RMSa i mogo ga je fino potiskat bio je kod mene pa zanm kakvo je pojacalo ;)dok ne nadjes nesto jace posluzit ce :cool:;)

[attachment=28721]

Član

hehe znam da je bio kod tebe u vlasnistvu :) al sam bio malo zakasnio na oglas hehe pojacalo je extra ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.