lock

lock

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
eh ovako imal ko da bi mi ovo odradio stim sto bi ja samo preko haube ovako..zna li ko ko koga da ovo radi i ako moze broj i koja je cijena odprilike

Početnik
RE: bra golf 3

pitaj .noketa, on je sebi narucio to kino za haubu, za duju...i ne da mi mjere pakas da sebi uradim na country-a.. :icon_evil: uglavnom, imas na ebay...

Član

jaran mi je kupo za cvrku ali samo sto ide preko haube platio je 50 KM ako se ne varam ali eto mogu ti vidjeti broj inace je narucio tj otisao po to u Banja Luku....

Član

ma nista da narucujem da se peglam konto sam da ima ovdje gdje ako nema onda nista

moze broj hajd vidi ako ima za golfa 3 javi na pm

Početnik

ja imam jednog cicu kome cu odvuci auto i ponijet mu jednu onu sarajevsku od dva litra i on ce mi to napravit :D ako bude uspjelo, ko hoce kupi gajbu i dobije ovaj grudnjak za svog ljubimca :icon_twisted:

Član

Oggy je napisao(la):
ja imam jednog cicu kome cu odvuci auto i ponijet mu jednu onu sarajevsku od dva litra i on ce mi to napravit :D ako bude uspjelo, ko hoce kupi gajbu i dobije ovaj grudnjak za svog ljubimca :icon_twisted:

heheheehehe mozda dobijes i rezervne u drugoj boji;)

xzone je napisao(la):
ma nista da narucujem da se peglam konto sam da ima ovdje gdje ako nema onda nista

moze broj hajd vidi ako ima za golfa 3 javi na pm

haj vidjet cu ti za broj pa ti javim sutra ako nije zagubio ako nista raspitat cu se gdje je u BL uzeo pa nek ti neko od nasih forumasa nabavi broj pozzz

Član

A od kojeg materijala se ovo radi, jel ovo koza ili sta? Ja bih ovo voleo isto da nabavim za svoj auto....tacnije, da napravim...

Početnik

ovo samo sluzi kao dekoracija ??? nvidim svrhe tu nikakve jedino citavu masku i malo haube da se musice neljepe i kad se zaljepe lakse je skinut sa koze neko sa laka :icon_question:

Legend

Oggy je napisao(la):
pitaj .noketa, on je sebi narucio to kino za haubu, za duju...i ne da mi mjere pakas da sebi uradim na country-a.. :icon_evil: uglavnom, imas na ebay...
ma dat cu ti klocu nisi me ni pitao
al moras i meni jedan gratis napravit :D:D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.