Limitiranje oglasa :S

Limitiranje oglasa :S

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ne znam da li ovo postoji ali bi se mozda trebalo uvesti na stranicu jer papci bumpaju refreshaju ili sta vec oglase svaki , drugi dan , pa majku mu ko da su platili
izdvojeni oglas. Licno gledam da prodje barem 7 dana od bumpanja oglasa ali ovi sto su se navadili ( da ne imenujem ) su stvarno ludi.

moj prijedlog je da se smije bumpati samo svakih 7 dana jer stvarno nema smisla.

P.S. nadam se da nisam pogrijesio rubriku ..

pozz

postoji to pravilo i bilo price o tome mnogo mnogo puta na tu temu, nazalost admini ne mogu sve popratiti.......
elem sto bumpaju ssvaki dan, em sto nepismenih ima, ali jbg, ne mozemo krivu rijeku ispravljati.......

Član
ako nisu uspjeli popraviti onda zanemarite moj post jer ja nisam na ovo naletio...
brisite slobodno ....

a nek bumpaju papci dabogda prodali nesto da prestanu ...

Član
Nexus je napisao(la):
ja ne znam sta se bunis,pa "papci" hoce da prodaju svoj proizvod sto brze...

potpis;)
iako ne primjecujem da ljudi bumpaju svaki dan i sl...
a i da bumpaju to nije razlog da ih nazivas papcima, ko si to ti bgti pa vrijedjas ostale clanove
trajno bi te banovo s foruma da imam mogucnost:cool:

Član
al buraz ti nemas mogucnost i zato suti (vidim da si se pronasao) ,a ti spameru si zelio da napises bilo sta ,
kako bi izgledalo kad bi svi svaki dan po 5-6 X bumpali svoje oglase. Ako je to jedino rjesenje onda da se i ja pridruzim papcima koji to redovito rade..

Član
nije to bukvalno 'banovo', nego odrazava moj stav prema tvom cobanskom postu ;)
a gdje sam napisao da sam se pronasao ?
ako pratis forum znas da nije tako, uostalom nadji moje oglase, ne lupaj ko maxim po diviziji ;)

toliko od mene ovdje , nemas dovoljno kulture ni odgoja da bi s tobom nastavio raspravu ;)
pozzz

Član
boze zasto li mene uvijek neki ljaksofonci smaraju. Ma ba popusti se mene covjece ako mi je merak da ti kazem da si papak to cu i uraditi. (NISAM NIKOGA IMENOVAO PAPAK) da sam to uradio pa da si me poceo daviti i gusiti ovdje pa bih rekao nesto izvinuo se i povukao ,a ne ovako . Dao sam prijedlog trebao si se sloziti sa njim ili ne mozda cak i ignorisati..

NE NEGO SI TI DOSAO DA MENE PEGLAS I DA MI GOVORIS STA CU JA PISATI I KAKO .. ZABORAVI NA TO I POPUSTI ME ZIVOTA TI

BHT Ovisnik
nitko ne brani bilo kome da bumpa,ako si aktivan i imas vremena refreshuj,ja sam po nekad redovno osvježim,netko se bunio,jedan od admina je rekao da nema veze,njima nije problem obrisat ;)

Legend
ali ti si spao s neba,al bukvalno,i onda si otvorio novu temu iznoseci svoje stavove,te ubacivanjem rijeci "papci",ne imenujuci nikoga,ali kada govorimo o mnozini misli se na sve clanove ovog foruma,i ti cim udjes na ovaj forum dignes neku prepirku,kao da si ti jedini pametan,svi ostali su gluplji od glupljeg...
postavi ti sebi oglas,i bimbaj ih svakih godinu dana ako zelis ;)

bila je vec tema na ovaj fazon i naravno da su se svi slozili da ne treba stalno da se bumpa , najveci razlog je sto ipak i nesvjesno ispadnes "PAPAK" jer nemas postovanja prema drugim clanovima koji takodje nesto prodaju i oglas se odma prebaci na drugu stranicu jer si "TI" neki lik koji sjedi citav dan za kompom i ima vremena da bumpa 2 puta dnevno , mucnite malo glavom pa onda napadajte ;)

Član
vidi nisam pao sa neba redovno sam tu citam ne peglam raju i ocekujem da mene ljudi nepeglaju dva momka prije vas ljaksofonaca su dali svoje misljenje i ja njih postujem nisu se nasli uvrjedjenim jer im je mozak dovoljno razvijen da sfate sta sam zelio reci.

ako mislis da ti nisi pao sa neba jer konstantno pises ovdje i valjas gluposti, grdno se varas.

nemoj mi ti popovati sta se misli u mnozini ,a sta u jednini imam vjerovatno skole vise od 99 % foruma i dovoljno sam nacitan i poucen da mi takvi kao ti ne bi mogli soliti pamet.

Dakle ko se nasao uvrjedjenim vjerovatno i jeste papak ,a ko nije, nego je uspio iz konteksta izvuci ono poucno napisao je normalan post i nije smarao...

Administrator
podforum pohvale, kritike, prijedlozi pa tamo ima tema sto je zakljucana prije dan dva i vidi sta su ljudi sve predlagali...

ja sam je i otvorio i svi su se slozili al djaba kad ljudi bumpaju , nek neko proba na piku bumpati mada ima i takivh svaki dan ponovo i ponovo stavljaju oglas a stari brisu :S , ja svatam kad neko promjeni cjenu pa bumpa ili se proda ili napise da mogu zamjene , al bumpanje tipa "sta je ovo niko nece povoljno" ili "jos malo pa nestalo" i tako te stvari ne svatam , i ja to napisem al poslije najmanje 3 dana , jer imam par oglasa i na Cicama jednom sam bumpao poslije 3 dana ljudi su odma frku digli i to postujem pravila se moraju postovati

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.