bulex je napisao(la):ma komotno je mozes zanemariti.... mislim ipak je to fiat....![]()
elmir je napisao(la):bulex je napisao(la):ma komotno je mozes zanemariti.... mislim ipak je to fiat....![]()
lahko je tebi reci.. kad se upali svijet mi se srusi a tamam isao iz donjeg vakufa s autom max 20km/h katastrofa cesta nit je sta ocisceno nit koji djavo izbjegnem TRI direktna sudara i na kraju neka mi se lampica upali GRRRR
elmir je napisao(la):hmmm nasao sam na fiatovom forumu da se to zove injektor.. kako sam procitao moze biti da je do kontakta nekog,loseg goriva(dugo sipao na HIFI-BENZ ali predjem prije par dana na ECOTOK pa da mi nije zasvijetlilo radi loseg goriva) hmmmmm meni bila upaljena na 7-10min. i ugasila se.. brine me skroz sta je bilo bem ga
bulex je napisao(la):elmir je napisao(la):hmmm nasao sam na fiatovom forumu da se to zove injektor.. kako sam procitao moze biti da je do kontakta nekog,loseg goriva(dugo sipao na HIFI-BENZ ali predjem prije par dana na ECOTOK pa da mi nije zasvijetlilo radi loseg goriva) hmmmmm meni bila upaljena na 7-10min. i ugasila se.. brine me skroz sta je bilo bem ga
pa ako se je ugasila ne sikiraj se... mozda je gorivo lose....
trizex je napisao(la):I meni se upalila, nisam se pretjerano obazirao, onda je auto pocelo trzuckat, pa me i dalje bolila briga, a onda sam ostao bez goriva hahahahahahahahahah
nasuo goriva i sve oke![]()