milanelo je napisao(la):kasnis nelle ko plata
http://www.bhtuning.com/lamborghini-aventador-lp700-4-dostigao-370-km-h-t-66900-3.html
3.str
VR6Boki je napisao(la):Neka ostane i ova tema, ja ne bi uopste vidio to u onoj, jer je pisalo max brzina Lamboa, a to me nesto i ne zanima.
Tek kad ovdje vidjeh link da se tamo i o drugim stvarima raspravlja, onda sam otisao.
BaXRS4 je napisao(la):U pravu si, a i video je toliko dobar da zaslužuje vlastitu temu![]()
emsho21 je napisao(la):ma kako nije,ima vise konja,mjenjac s dva kvacila,pogon na sva cetiri tocka i jos puno toga....uglavnom otkida,naruzio ih je lagano bez po muke
![]()
Nelle_G je napisao(la):emsho21 je napisao(la):ma kako nije,ima vise konja,mjenjac s dva kvacila,pogon na sva cetiri tocka i jos puno toga....uglavnom otkida,naruzio ih je lagano bez po muke
![]()
Nije mjenjač sa duplim kvačilom...![]()
emsho21 je napisao(la):Nelle_G je napisao(la):emsho21 je napisao(la):ma kako nije,ima vise konja,mjenjac s dva kvacila,pogon na sva cetiri tocka i jos puno toga....uglavnom otkida,naruzio ih je lagano bez po muke
![]()
Nije mjenjač sa duplim kvačilom...![]()
e nisam to znao,predpostavljao sam da ima posto svi sad stavljaju duplo kvacilo pa reko mora i lambo![]()