Kupovina polovnog auta srednje klase (2005 ili novije)

Kupovina polovnog auta srednje klase (2005 ili novije)

Član
menso206 je napisao(la):
OggyBoy je napisao(la):
menso206 je napisao(la):
ado_d je napisao(la):
To sto kazete 307. Ako je vjerovat mom jaranu jako je jeftina za odrzavati. Nedavno je radio veliki servis i kaze da ga je izaslo 199 km-ova :icon_question:

nemoguce tako jeftino ja u ponedjeljak radio veliki servis na 206-ici 604km dijelovi sve orginal +100km ruke, a kad sam mijenjao ulje 4 litra i filter 100km

To je preskupo. Dijelovi su oko 400KM.

dijelovi naruceni orginal nije bilo u sarajevu i cekao da dodu iz francuske imam racun sve 604 km

Ne kažem ja da ti nisi dao tolike pare, već kažem da si dao previše. Original dijelovi izađu oko 400KM.

Član
Ja sam ljetos radio veeeeliki servis na svojoj 307ici
Mijenjao sledece:
Ulje, filter ulja, filter goriva (sa kucistem), filter vazduha, filter klime, napunio klimu (koja je suplja), set zupcasti remen(remen, spaner, klizac, vodena pumpa), obe spone, dihtung poklopca motora, novi brisaci, optika trapa, balans guma i majstorske ruke.
Izaslo me sve okruglo 500eur

Član
Ja bih ti preporucio seat leon 2007 god. 1.9 tdi motor ...

Bio kod mene sedmicu dana, u tih sedmicu dana auto sam koristio maximalno, citavu sedmicu se vozao s 30 KM jos ga nisam stedio na gasu , auto je udobno, feluge su bile na njemu 18 " u nekoj sport izvedbi bio ... auto jednostavno drzi se krivina ,manevrisanje idealno .... neznam jednostavno sam se zaljubio :D