Član
Zelio bih da uzmem nesto preko eBay'a ali do sada nikada nisam kupovao na taj nacin i nisam se susretao do sada sa tim.. Da li ima neko voljan iz Sarajeva da mi to uzme preko svog racuna ili kako vec naravno sve troskove snosim + placam uslugu.. aa trebao bih ovo uzeti http://www.ebay.co.uk/itm/Armrest-Centre-Console-RENAULT-CLIO-SCENIC-MEGANE-LAGUNA-MODUS-ESPACE-New-/150689349912?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2315c90118#shId
Ovaj prodavac se nalazi u Bugarskoj koliko sam vidio ima 98,2% pozitivan dojam i do sada je prodao 8 komada ovih naslonjaca za ruku, ugl cijena je 12funti + dostava 7 funti (i da li se placa carina za tu cijenu ili sta vec) nadam se da ce neko malo detaljnije opisati kako i sta treba uraditi ..hvala

Ovaj prodavac se nalazi u Bugarskoj koliko sam vidio ima 98,2% pozitivan dojam i do sada je prodao 8 komada ovih naslonjaca za ruku, ugl cijena je 12funti + dostava 7 funti (i da li se placa carina za tu cijenu ili sta vec) nadam se da ce neko malo detaljnije opisati kako i sta treba uraditi ..hvala