jako mnogo od pomocidjordjep je napisao(la):Što se tiče motora , negdje sam čitao , da ti motori na hard testovima nisu zabilježili nikad nikakve probleme. Manuelac jeste trajnija kombinacija , al je baš rijetkost ,al ne treba biježati od automata. Kolega ima 728i automatik ,96,g. 460.000km ,kod njega je već peta godina ,nikakvih problema.
Na tom autu bi trebalo obratiti pažnju na trapove , jer je jako masivan a ima već i lijepe godine ,a da se dovede u red nije baš jeftino.
Uglavnom sila od auta.
Moj drug to vozi....prijatelju to je stijena...to se skoro i ne kvari...znas i sam i za podvozije itd te potrosne stvari..malo su skuplje od ovih nizih klasa...ali zato tu je uzitak...ako si se sracunao za odrzavanje i sipanje..uzmi to neces se pokajati...pozzkaseljxxx je napisao(la):Potrosnja me toliko i ne brine, mehanicki nedostatci me zanimaju.![]()
Brate to je jedini BMW koji mim se sviđa, a o ukusima se ne raspravljaLittle Dragon je napisao(la):Koji ce ti qurac taj tramvaj uzmi sebi neko normalno auto :lol:
Tako jeRS TURBO je napisao(la):Pa hoce auto, klasu od auta, a ne tacke da se kotrljajuto je auto roba jos ako puno pilas otvorene eh onda ces biti kralj na cesti
![]()