bosko je napisao(la):
pajooo je napisao(la):
8000 neam..nego konto njega prodat i uzet sta..imam nest ..mozda nekih 5000..
a to kad bi ga radio.ne bi ga jbg ni prodao onda..vozio bi ga do kad bas mogu..do kraja..hehe..jbg..nemozes prodat..nece niko..ako znate da ko oce..javite..
glavu dajem za njega..nema ga ovakog..i motor i sve..

a ko ce kupit "lubenicara" i ti jos glavu dajes za njega... pasat 5 tdi 96kW sa vecinom opreme se moze nac cak i za nekih 11-12 hiljada a ti poso vazit tu...

nego ulozi ti u njega tih "hiljadica" kako ih nazva, ubaci 1.9 TDI pa usput ubaci i instalaciju citavu, elektroniku itd, i vozi ga do kraja zivota, al opet ce bit lubenicar.
ali ce biti lubenicar sa stilom (Boze sta je stil kod nas u BiH?) :icon_exclaim:
mislim da ti za to treba rezervno auto za sve potrebe (ili frend), jer ces taj passat morati rastaviti i to ce ti sigurno trajati vise od 7 dana. ako hoces da mamis poglede i uzdahe. za njega ti netreba nista "specialno" za tuning.
1. nizi ovjes i felge (gevinde, air ride, najjednostavnije krace opruge i amortizeri)
2. treba ga zastititi od korozije (sve pripreme i zavrsni rad)
3. enterijer (Zavisi u kakvom stanju je tvoj)
4. motor to je po tvojoj zelji (moze 1.8t pa da taj lubenicar leti, a moze i dizel kao jednostavnije rijesenje)
sada to je pojednostavljeno u 4 faze koje se mogu raditi odvojeno ili jedna za drugom.
oprobaj svoju volju i uzmi stare celicne felge i uradi ih porpisno osmiglaj zastiti i ofarbaj (e to pomnozi sa 1000) i dobiti ces priblizno koliko ti treba zivaca i para da to ugleda kraj.
najlakse je reci kupi drugo ili to je lubenicar da nevrijedi. ko je probao nece tako reci. ako imalo cijeni trud koli je ulozen u neki projekat.
kad odes i vulkanezeru da ti gumu zalijepi to nije jeftino pa naravno i ovo
predzadnje ali ne nevazno saznati ces ko su ti pravi frendovi (kada ih budes zvao da pokupe nesto od nekoga ili da ti pomognu uprljaju se i slicno danonocno)
i na kraju ono najtuznije nema nekih specijalno vikend okupljanja kao sto to ima vani.
licno meni je najbitnije moje zadovoljstvo

kada je posao odradjen za 10.
isto ko na kefiru (promuckaj prije upotrebe)