Član
sipa je napisao(la):Hvala na velikom broju odgovora ali ja se izgleda nisam izjasnio kako treba...znaci niti je slomljen kljuc niti ista.... nekad uzmem od stare klia jer imam tek 16 god... eh da je ja uvijek ne bih molio da uzmem jednom i da ga kopiram za sva vremena ...jer me ona gnjavi vako nako nemoj policija i ostalo... pa kontam bolje mi je kad neznaznaci mora bit nesto oko elektronike?? prebacivanje tih cipova itd??
To onde u kralja tomislava ulici?? ja bih volio samo da ga kopiram al izgleda da treba nesto oko ove elektronike :/ jaran mi od jette kopiro za 5 km kljucadohera je napisao(la):ako si iz Sarajeva imas covjeka sto kopira tamo kod Velikog parka gdje je kombijska stanica oko 100KM ti je kopiranje kod kljuca +/-20KM zavisi koji ili u ovlastenom servisu da narucis![]()
jeste to je taj znaci na onoj kombijskoj stanici, radi covjek sve kljuceve obicni su 5-10KM oni malo komplikovaniji 20KM a kodirani oko 100KM sve zavisi koje auto... i da ti isti kljuc kao sto je tvoj originalni sa znakom