Mrva je napisao(la):Zar je prodao.. koliko znam jos je ima i to sa 4x4 pogonom i ogromnom turbinom. Samo sto je nevoza jer nema sredstava da je zavrsi. Ispravite me ako grijesim
Kakav bi projekat bio audi coupe sa dva V8 motora. Znam da prelazi "budet" al onako, cisto informativno
Gledao sam par projekata po netu, gdje folcige po 600KS ide 10 secnermin suljagic je napisao(la):uzeo folciku,napakovao u nju 2.5 tdi motor i njega nabildao na nekih 300KS(chip i nitro) i mislim da je dovoljno za klasu 13 mozda i 12...
ma svaki swap ima odredjeni problema. Znam samo da bi to auto sa V8 iz Audija bilo ljuto samo tako.CoL3 je napisao(la):jel previse komplikovano prepakovati to sve s mjenjacem u folciku jer u njoj je boxer motor,inace bih volio imati nek folciku pa taman bio u njoj 1.8 8v
RS TURBO je napisao(la):Za SR je bitno sto lakse auto, laksi motor i mjenjac i naravno da je redukovan, i izvuci sto vise snage iz njega(normalno da se ne raspe), a ne da mozes ici na SR sa njim i jos ici na more s istim autom :icon_smile: taj na SR nebi dobro prosao :smajli38: Auta za SR trose i do 5 litara na 400 mnormalno ako hoces da ides za 11 sec 400 m
![]()
trizex je napisao(la):RS TURBO je napisao(la):Za SR je bitno sto lakse auto, laksi motor i mjenjac i naravno da je redukovan, i izvuci sto vise snage iz njega(normalno da se ne raspe), a ne da mozes ici na SR sa njim i jos ici na more s istim autom :icon_smile: taj na SR nebi dobro prosao :smajli38: Auta za SR trose i do 5 litara na 400 mnormalno ako hoces da ides za 11 sec 400 m
![]()
Pa to SR je skraceno za STREET Race zar ne? To je bas ono sto se cijeni, doci s autom, odvesti neko vrijeme x, lijepo se spakovati i opet kuci.....
Kako si to zakljucio, kako Roman, Sejo, Dino i kompanija vozi sta mislisRS TURBO je napisao(la):Za SR je bitno sto lakse auto, laksi motor i mjenjac i naravno da je redukovan, i izvuci sto vise snage iz njega(normalno da se ne raspe), a ne da mozes ici na SR sa njim i jos ici na more s istim autom :icon_smile: taj na SR nebi dobro prosao :smajli38: Auta za SR trose i do 5 litara na 400 mnormalno ako hoces da ides za 11 sec 400 m
![]()