SM chip tuning je napisao(la):Ja nebih nista pravio bez minimalno V8 turbo motora...
Neisplati se nista ulagati u motor ako nema bar 5000 ccm,sve ostalo je snaga na "silu" i veoma su ti mali motori skloni kvarovima jer imaju preko 500 ks a motor od 5000 ccm napravis na 800 ks i ides na more sa njim bez problema![]()
SM chip tuning je napisao(la):Ja nebih nista pravio bez minimalno V8 turbo motora...
Neisplati se nista ulagati u motor ako nema bar 5000 ccm,sve ostalo je snaga na "silu" i veoma su ti mali motori skloni kvarovima jer imaju preko 500 ks a motor od 5000 ccm napravis na 800 ks i ides na more sa njim bez problema![]()
Kad smo kod V8 motora, znam da si ti dosta nitra u te motore gurao... kako bi se ponasao automatic sa recimo 200-250 KS nitra i dali je to moguce uopste sa autom. mjenjacemSM chip tuning je napisao(la):Ja nebih nista pravio bez minimalno V8 turbo motora...
Slazem seAl_Galone je napisao(la):MIslim da najbrze auto za najmanje para izadje golf 2 ili golf 1 sa 1.8T motorom!
Ulozis u novi turbo dizne i remap i imas blizu 350KS na nekih 800-900kg
mislim da od toga jeftinije ne ide!
za skuplje varijante ima dosta dosta opcija,ali kad bih imao dosta sredstava,samo bih bjezao od FWD jer to nije za SR
Zar je prodao.. koliko znam jos je ima i to sa 4x4 pogonom i ogromnom turbinom. Samo sto je nevoza jer nema sredstava da je zavrsi. Ispravite me ako grijesimVR6Boki je napisao(la):Corsa stara + motor od Calibre turbo - kao sto je prije vozio Omar iz Sarajeva.
Il ako ces samo za SR, Golfa 1 + Audi V8 unutra (kao sto su oni iz BL uradili). Eno bas na marketu imas Audi S6 onaj sa V8 motorom iz 2000, prodaje lik citav prednji kraj od njega. Mozes motor sa svim uzeti i kad stavis u Golfa, imat ces bolid![]()