kn filter za mk1 1.3 benz.

kn filter za mk1 1.3 benz.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
jel ga moguce nac u bh i kakva bi cijena bila? kakvu razliku (ako je uopste ima) mogu ocekivat sto se tice potrosnje, performansi i svega ...

Početnik
preciziraj sta hoces..? panel ili gljivu...oboje je moguce naci zasto da ne..po meni neisplati ti se to jer nemas ti tu sta ocekivat jedino malo dublji zvuk i to je to..one price +5 ks nek okace macku o rep..

dobiješ zvuk, i to dobar zvuk (ko da je 2.0)...malo bolji odziv, jer je "protočniji" i to je to...potrošnja se ne povećava, jer potrošnju ne kroji ulazak zraka, nego kolko mu dizna ubrizga goriva, tj. kolko ti stisneš papučicu gasa...
jedina stvar je što većina koja stavi filter, želi da sluša zvuk, pa stalno drži gas u podu, pa se automatski potrošnja povećava :D

Član
mali_cviko je napisao(la):
dobiješ zvuk, i to dobar zvuk (ko da je 2.0)...malo bolji odziv, jer je "protočniji" i to je to...potrošnja se ne povećava, jer potrošnju ne kroji ulazak zraka, nego kolko mu dizna ubrizga goriva, tj. kolko ti stisneš papučicu gasa...
jedina stvar je što većina koja stavi filter, želi da sluša zvuk, pa stalno drži gas u podu, pa se automatski potrošnja povećava :D

hahahahaha dobar odgovor :cool: ... a gdje se ovo da nac i po kojoj cijeni?

mali_cviko je napisao(la):

nisam znao da mk1 1.3 ima dizne, to kod edde neki napredni model,,,,, poluajnspric, a eddo :lol::lol::lol::lol:

ima kod muhe orgi kn, gljiva ili panel, a ako ti je onaj okrugli filter, kao kod yuge, mislim da doktor muha i to moze nabaviti, ili skorijiti kakavv heheheh

performanse manje vise, slaba je to makina, jedino zvuk prri vecim obrtajima radi strujanaj vazduha i to je to. ;);)

Član
jbga da odmah kazem ja al stvaaaarno pojma nemam nista oko motora, zato sam i postavio pitanja ovdje ... cuo sam par auta sa kn-ovim filterima kakav zvuk imaju i nenormalno mi se svidja, i to je bukvalno jedini razlog zasto bi ga stavio na svoje auto ... al ako ce meni pri tom smanjit se vijek motora (koji je ako cemo realno jos malo pa u staro gvozđe) a povecat potrosnju i sta ti ja znam, onda to necu ni stavljat bezveze ... jedino ako potrosnja ostaje manje vise nepromjenjena i ako ne steti motoru, onda bi vjerovatno gledo da to i uzmem ...

stetiti mu ne moze, jbg filter ko filter, sprjecava ulazak prasine i prljavstine u karbas da ga ne zacepi, a ne dao bof i sta gore......

ako ces samo radi zvuka uzmi, ali kao sto oggy pomenu, tu je negdje cijena njegova, tj orginala, a ovih pijacara imas i po 20KM

Član
eh to zelim da cujem ... hvala puno na infu, ne bi ni pito za kn filter da sam zelio pijacarski :cool: ... kad se bude spremno za kupovinu javim se nekom od vas da me malo bolje uputite, dotad vam hvala ...

moze slobodno lock ovdje ;) ...

Član
Kupi sa pijace onaj, garant ces isto dobiti zvuk. Ne isplati ti se davati toliko na KN za taj auto. To je onda samo bacanje para.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.