dado307 je napisao(la):valjda sam pogodio podforum... interesuje me gdje napraviti tj. kopirati kljuc za golfa 6 a da nije ovlasteni servis (posto traze 500+KM za jos jedan kljuc)... ako imate nekoga preporucit, unaprijed zahvaljujem
Pa zar nisi dobio dva kad si ga kupiodado307 je napisao(la):valjda sam pogodio podforum... interesuje me gdje napraviti tj. kopirati kljuc za golfa 6 a da nije ovlasteni servis (posto traze 500+KM za jos jedan kljuc)... ako imate nekoga preporucit, unaprijed zahvaljujem
almir_gr je napisao(la):Ako si u ovlastenom servisu kupio "trebao" si dobiti dva kljuca i karticu sa kodom! Tako je barem bilo u mom slucaju, a polovno auto iz salona uzeto, jos si ti kupio novo auto, pa mi nikako nema logike!
imas plus od menealfa147 T.S. je napisao(la):evo to broj covjek se zove Hasib nalazi se na Dobrinji 2 061144953
Pravi kod kljuceve a nije ni skup .
dado307 je napisao(la):almir_gr je napisao(la):Ako si u ovlastenom servisu kupio "trebao" si dobiti dva kljuca i karticu sa kodom! Tako je barem bilo u mom slucaju, a polovno auto iz salona uzeto, jos si ti kupio novo auto, pa mi nikako nema logike!
ljudi to uopste nije tema, pricate gluposti... dobio sam 2 kljuca i kod karticu normalno... treba mi jos jedan kljuc, u ovl. servisu kosta 500tinjak maraka sto mi se naravno ne daje. ako znate gdje se to moze napravit lijepo vas molim da napisete, a ovakvi komentari u ovoj temi nemaju svrhe... NHF... pozdrav![]()
almir_gr je napisao(la):dado307 je napisao(la):almir_gr je napisao(la):Ako si u ovlastenom servisu kupio "trebao" si dobiti dva kljuca i karticu sa kodom! Tako je barem bilo u mom slucaju, a polovno auto iz salona uzeto, jos si ti kupio novo auto, pa mi nikako nema logike!
ljudi to uopste nije tema, pricate gluposti... dobio sam 2 kljuca i kod karticu normalno... treba mi jos jedan kljuc, u ovl. servisu kosta 500tinjak maraka sto mi se naravno ne daje. ako znate gdje se to moze napravit lijepo vas molim da napisete, a ovakvi komentari u ovoj temi nemaju svrhe... NHF... pozdrav![]()
To sam te zato pitao, dal' imas, ne ljutim se, nema potrebe za napadima! Htjeo sam ti reci ako imas karticu sa kodom, odes bilo kome ko se bavi kodiranjem kljuceva i moze ti to odraditi, autoelektricar neki sa dobrom dijagnostikom! Nisam nista lose mislio gore sto sam napisao, mislio sam da si dobio samo jedan kljuc pa hoces drugi, moja greska!