George je napisao(la):jer ako je samo chip mogu ga i sam stavit![]()
emir_89 je napisao(la):pominje se gore pasat, vozio sam se ja u tom 2.0 tdi bluemotion, dan nakon zvanicnog predstavljanja, bio kod rodjaka 2 dana. sve u svemu po mom misljenju extra auto, doduse ovaj je bio automatik, sto se meni i ne svidja bas, ali auto ko auto meni je sa svim ok. potrosnja smijesna. necu govoriti koliko je tacno trosio jer nisam siguran, ali znam da mi je rodjak rekao da bas malo trosi. mislim da je on 140ks...
BEMWE je napisao(la):uglavnom, gore spomenuti auto čisto smeće (KIA Sportage)
palete motora koje jedino nude su 1.6 GDI benzinski i 1.7 CRDi dizelski. taj za 33.000 je zapravo taj benzinski, a o nekom jačem nema ni pomena. u ponudi imaju samo sivog, belog i narandžastog, ako bi crnog onda bi morao da čekaš narednu pošiljku koja je tek u Junu mesecu. Nemaju svi pogon 4x4!!! glupa je uporedba ovog smeća od par hiljada sa polovnim X3, ili nečim drugim. probao sam i sportage i sorento, ni jedan me nije oduševio. PIH!!!
BEMWE je napisao(la):uglavnom, gore spomenuti auto čisto smeće (KIA Sportage)
palete motora koje jedino nude su 1.6 GDI benzinski i 1.7 CRDi dizelski. taj za 33.000 je zapravo taj benzinski, a o nekom jačem nema ni pomena. u ponudi imaju samo sivog, belog i narandžastog, ako bi crnog onda bi morao da čekaš narednu pošiljku koja je tek u Junu mesecu. Nemaju svi pogon 4x4!!! glupa je uporedba ovog smeća od par hiljada sa polovnim X3, ili nečim drugim. probao sam i sportage i sorento, ni jedan me nije oduševio. PIH!!!
George je napisao(la):BEMWE je napisao(la):uglavnom, gore spomenuti auto čisto smeće (KIA Sportage)
A gdje si ti to vidio??? u ponudi su 1,6 gdi i 2,0 gdi.... 1,7crdi i 2,0 crdi i na ljeto dolazi 2,0crdi sa 184 ps i to su mercedesovi motori i ako je to smeće šta je onda cijeće?
U ponudi imaju 7 boja a to je i više nego dovoljno za jednog suv-a a nemaju svi pogon 4x4 i to je normalno jer u ponudi kod ostalih marki srednjeg terenca, toyota, nissan,bmw, audi isto imaš u opciji birati 4x2 ili 4x4 vidim da nemaš pojma i lupaš gluposti!
I nisam spominjao novog x3 kao usporedbu nego sam rekao da je bolje nova kia sa full opremom nego polovan x3 sa zastarjelom tehnikom a ista cijena...