Član
emir_89 je napisao(la):al mi svi kazu da sam dobro proso, jer je valjda kazna 300 + 3 mjeseca.
ne nego je to maksimalna kazna
to sto si ti dobio je minimalna kazna
emir_89 je napisao(la):al mi svi kazu da sam dobro proso, jer je valjda kazna 300 + 3 mjeseca.
emir_89 je napisao(la):i ja cu isto tako zaglavit, al da se to sredit u CIPS-u. tamo ti pisu da je pod zabranom, a vamo vozis. samo ne smijes nikakav prekrsaj napraviti.
Donrolls je napisao(la):uhvati me radar neki dan,prekoracenje 33 km/h,kaze drot 100 km,2 kaznena + mjesec dana zabrane!?
meni to nesto previse,haj sve,ali gdje ce mi mjesec dana uzeti vozacku,kaze zali se sudiji,pa vidi sa njim da ti "halali"
je li ko skoro "kukao-plakao" sudijama u vezi radara,mislim da 33 km/h prkoracenja nije bas za oduzimanja vozacke?
.Sale je napisao(la):ofarbajte stakla i nemogu vam onda nista.. samo kazes tvornicki ^^
Astra je napisao(la):e jebiga sad,cuj upalili rotaciju i stigli bas tebe i rekli sta ce ti folije hahahahahahahahah oj bozevjerovatno su te vidili izdaleka da si prosao kroz crveno,nisu odma uspjeli da te snime ,tj. da te zaustave i naplate ,pa te kasnije sustigli i da ne ispadne da se izvuces naplatili ti barem za nesto
![]()
ITALY je napisao(la):.Sale je napisao(la):ofarbajte stakla i nemogu vam onda nista.. samo kazes tvornicki ^^
ma ne možeš ti njima dokazat bez atesta za folije da si tito. Mene neku noć zaustavili i pitaju me dvojica šta ćemo, pisati za folije ili ćeš ih odmah sutra skinuti pa da ti oprostimo? Čuj glupog pitanja... pa normalno da ću ih sutra skinuti. i tako ja u petu pa polako... a folije i dan danas na staklima.![]()