-Suki- je napisao(la):
noke brate kako neko po tvojim xenonima moze znati da si iz federacije i da te odma halta....sta sad ispade da mi u RS nemamo xenone.....looooool koji si ti lik...
ghahahhahaha
pa procitaj jarane post, pa tek onda pisi
joj sto me nasmija fraer..
JESAM JA REKAO DA OVI IZ RSA ZAUSTAVLJAJU SAMO LJUDE IZ FEDERACIJE ILI STA?
Daj suki majke ti nemoj vise.. fakat se brukas pred ljudima..
Kazem ti , iz mog iskustva, da su me vise puta zaustavili i kaznili na tom podrucju (sarajevo - gorazde) nego bilo gdje drugo, i tu se sva prica zavrsava koju si ti nazvao nacionalistickom ili sta vec.. ohladi
ima evo edo jeftino xenona

elmir je napisao(la):
-Suki- je napisao(la):
noke brate kako neko po tvojim xenonima moze znati da si iz federacije i da te odma halta....sta sad ispade da mi u RS nemamo xenone.....looooool koji si ti lik...
dobro ja kontam noketa, negleda tamo policajac odakle si i ostalo, upravu je za ovo, vidi mlado meso za volanom, spusteno i to, naravno da ce pomisliti trkac itd... to shvatam i to je upravu
naravno da ne gleda ni ko si ni sta si, zaustavlja vec nasumice ljude, valjda im mrsko da budu sami, pa onda zaustavi, peglaj, nebitno odakle i sta..
ovi sto imaju "modifikovana" auta su na udaru, pogotovo jos ako je starije auto, i jos narodno kao sto je golf, jos mlad vozac, eto ga trkac, odmah mu je u glavi da je auto mozda neispravno, da nema opremu, da nije vezan, da je pio, pusio ili sta vec.. ugl prioritet..