Karting staza Posusje

Karting staza Posusje

Član
Vidio sam jednom u prolazu,cini mi se kad se krene prema Imotskom. Zna li neko nesto o njoj,radi li,cijene itd.

Član
E nemam brate... To su mi prijatelji pričali, oni su bili. Govore da je bilo dobro sve...Je li se išta promjenilo stvarno nebi znao...;)

i mene to zanima dal ima gdje pist kod nas u okolini i dal se moze sa svojim kartingom ici da se sam iznajpi pista

BHT Ovisnik
ja sam cuo u međugorju da ima,isla mi je jedna prijateljica s deckom,kada je sretnem jednom priupitat cu je

Član
CoL3 je napisao(la):
ja sam cuo u međugorju da ima,isla mi je jedna prijateljica s deckom,kada je sretnem jednom priupitat cu je

To je sad preuređeno za malonogometni teren, i pored neki kao restoran i tako...
Ja tu odavno nisam vidio da se karting voza...

Član
nasam sam na netu da u ljubuskom ima covjek auto-skolu i karting stazu sa vozilima valjda,ispitacu jos to malo

Član
U Ljubuskom redovito imam race s ekipom izivimo se nedjeljom samo mu je malo dosadna staza,samo 2 zavoja.Drzi je Stanko Misetic mob 063 320 320.Ako neko ima sliku staze u Posusju(ako postoji) molim nek stavi u post da je vidim.
Ovo je Ljubuski.

Uploaded with ImageShack.us

Kartinzi su 6-7 ks i mislim da imaju blokadu tako da nisu nesto posebno brzi ali ipak pruze solidnu zabavu