Karburator Audi 1.8 55kw!!!!

Karburator Audi 1.8 55kw!!!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
U zadnje vrijeme poceo mnogo da trosi, snaga pala za nekih 40%, crn dim, nepravilan rad na leru, vakumi haman katastrofa, pa sad moram da mijenjam karburator.

Eh sad je fazon naci taj karburator, obiso sam sve otpade niko nema taj karburator (rucni cok, dvogrli karb :S a 55 kw :S).

Jedni predlazu na nabacim plocu sa 3 šarafa pa ubacim neki karb od golfa 3 :S:S

Imatel vi kakav prijedlog i jestel se susretali sa ovim karburatorom 1.8 55 kw :S

Da li je dobra solucija ubacit neki drugi karb. ako ne nadjem ovaj glupi od 55kw !!

odes kod Ede u Cehaje nek ti napravi taj ako ne moze onda kad budes uzimo drugi morace imat svoju elektroniku jer bez nje nece radit

imam ja nekakav karburator, pitaj clana code:KR da li ti odgovara, kod njega je citav motor

Član
GreenDevil je napisao(la):
odes kod Ede u Cehaje nek ti napravi taj ako ne moze onda kad budes uzimo drugi morace imat svoju elektroniku jer bez nje nece radit

imam ja nekakav karburator, pitaj clana code:KR da li ti odgovara, kod njega je citav motor

Juce sam ostavio kola dole u Imbus kod Mešice valjda bude sta uradio! Ako ne bude nista uspio cut cemo se Emire :)

ps. dobra dvica nova, vidim ja corado ne prolazi pored kuce :D

Ako ne rijesis, pretrazi malo teme ili pisi na PM da ti dam broj covjeka koji ce rijesiti sve tvoje probleme, Dr. Borko iz Zvornika..Imao sam isti problem.

PS. Tim mjenjanjem karburatora sam ces sebe odvesti do propasti, jer je gotovo pa nemoguce naci za taj motor nesto sto mu stima..Samo repariraj svoj karburator i vratit ce ti se osmijeh na lice :lol:

Član
roki_actros je napisao(la):
Ako ne rijesis, pretrazi malo teme ili pisi na PM da ti dam broj covjeka koji ce rijesiti sve tvoje probleme, Dr. Borko iz Zvornika..Imao sam isti problem.

PS. Tim mjenjanjem karburatora sam ces sebe odvesti do propasti, jer je gotovo pa nemoguce naci za taj motor nesto sto mu stima..Samo repariraj svoj karburator i vratit ce ti se osmijeh na lice :lol:

Evo baš danas doslo auto sa servisa i nesto kao bolje, vuce lijepo, nema dima, ali nije opet ono kako treba da bude :S
Sutra ce opet sa servis, pa ako nista ne bude se moglo sredit javim ti se za tajk broj :)

Član
haz0r je napisao(la):

Evo baš danas doslo auto sa servisa i nesto kao bolje, vuce lijepo, nema dima, ali nije opet ono kako treba da bude :S
Sutra ce opet sa servis, pa ako nista ne bude se moglo sredit javim ti se za tajk broj :)

roki salji broj, nema niđe karba za njega, ljudi ustimali, vuče ko ludddd, al trosi jos vise i opet ima dima :OO

Član
to ko ti je reko da stavis karb od golfa 3 mozes komotno okaciti macku o rep ako ne stavis kompletnu elektroniku.

Emire ,ne pase mu taj tvoj karburator.

Ako heces rijesti problem oko toga,posaljem te covjeku koji i meni reparira karburatore,opere ih u masini ultrazvucnim talasom,zamijeni sve membrane i dihtunge i sve sto ne valja na karbu,poslije fakticki dobijes novi karb.

dzaba bacas pare,ne mozes ustimati razjeban i zaprljan karburator.;)

Član
code: KR je napisao(la):
to ko ti je reko da stavis karb od golfa 3 mozes komotno okaciti macku o rep ako ne stavis kompletnu elektroniku.

Ako heces rijesti problem oko toga,posaljem te covjeku koji i meni reparira karburatore,opere ih u masini ultrazvucnim talasom,zamijeni sve membrane i dihtunge i sve sto ne valja na karbu,poslije fakticki dobijes novi karb.

prat je karburator i mijenjani dihtunzi neki u Imbusu ko Mešice, dole prema ćehajama :S danas kola dosla sa servisa kaze zamjenio je i neku elektroniku pa valjda sad bude OK, nisam ni probao jos kola, vidit cu sutra kako i šta :S :S

fala (Y)

Član
haz0r je napisao(la):

prat je karburator i mijenjani dihtunzi neki u Imbusu ko Mešice, dole prema ćehajama :S danas kola dosla sa servisa kaze zamjenio je i neku elektroniku pa valjda sad bude OK, nisam ni probao jos kola, vidit cu sutra kako i šta :S :S

fala (Y)

cime ga je prao ,slaufom,nema Mesica ove masine,nema je niko u Srebreniku,ustvari ja kako znam ima je samo jos jedan covjek u Lukavcu.

Član
haz0r je napisao(la):

uradio karburator u pelagicevu kod doktora Biskupa, prezadovoljan, znaci nisam vjerovo da se moze onako uraditi i nastimati karburator, drugo auto kako lik uradi!!

fala (Y)

cime ga je prao ,slaufom,nema Mesica ove masine,nema je niko u Srebreniku,ustvari ja kako znam ima je samo jos jedan covjek u Lukavcu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.