Početnik
elmir je napisao(la):meni 4730 ispalo vjerovali il ne..
ma ti si lud
elmir je napisao(la):meni 4730 ispalo vjerovali il ne..
Deyo je napisao(la):GTI 16V je napisao(la):10 lica...ono prvo moj rezultat je 5000 :lol:.Boje nisu problem!
Ženski mozak, ozbiljno.
Deyo je napisao(la):GTI 16V je napisao(la):10 lica...ono prvo moj rezultat je 5000 :lol:.Boje nisu problem!
Ženski mozak, ozbiljno.
flash_back je napisao(la):Deyo je napisao(la):GTI 16V je napisao(la):10 lica...ono prvo moj rezultat je 5000 :lol:.Boje nisu problem!
Ženski mozak, ozbiljno.
pamet i lepota tesko kad idu zajedno![]()
LSD je napisao(la):jah al u cemu je stos,ne kontam kako!
Deyo je napisao(la):Mozak tako "programiran"... isto kad gledaš ime boje na papiru druge boje, zablokira mozak
Evo recite naglas ime BOJE
![]()
![]()
AdnaNsa je napisao(la):Deyo je napisao(la):Mozak tako "programiran"... isto kad gledaš ime boje na papiru druge boje, zablokira mozak
Evo recite naglas ime BOJE
![]()
![]()
a radi li ovo na onom ko ne zna engleski![]()
flash_back je napisao(la):legionar je napisao(la):Kakva ba opticka varka, ja rezao od kartona i pravio ove dijelove i opet rupa, nema tu opticke varke!
Zamisli kvadrat, podijelis ga na 4 dijela i ispremjestas dijelove i fali ti dio![]()
a bre al si naporan, kako ne mozes da skapiras... evo ti banalnog primera, imas prvo flasu od 2l pa flasu od 1l i na kraju od 0.5l... ukupna zapremina flasa je 3.5l, jel tako?
e sada ih samo poredjaj drugacijim redosledom i kako mozes da dobijes drugaciju zapreminu? rupa, pa rupa, j*o rupu :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
salim se malo, ali ukapiraj da ako su sve povrsine iste da je ta rupa logicki ne moguca a sada da mozgam odkod ona tu, pa stvarno nemam pametnijeg posla..
j*o te ja u rupu![]()
Death_beat je napisao(la):Deyo je napisao(la):Zipa ovo, isti oblici korišteni
![]()
kako ovo :icon_question: