Član
zlajaaa je napisao(la):165mm guma, a felga 20.32mm ti je previše... gledo sam 185 45 na 8" i baš je razvučeno, a to 165 je fakat preusko![]()
pa tako bi trebalo da bude dosta ce rubovi da vire evo pogledaj kako izgleda

zlajaaa je napisao(la):165mm guma, a felga 20.32mm ti je previše... gledo sam 185 45 na 8" i baš je razvučeno, a to 165 je fakat preusko![]()
Skrabo je napisao(la):To bi bilo bolest :icon_eek: :icon_eek:
Samo te felge sam i ja gledao,ja sam imao donedavno Powertech 15 sve cetiri et15 dao ih za male pare jednu trebalo raditi malo..
Kad skontas gume te sto traziz nemas ispod 200KM sve cetiri da ista valjaju,u felge ces uloziti jos 150KM one kostaju 400KM,pa ti skontaj kako i sta.I ko zna ta varena kako sta :icon_confused:
Ja sam ih gledao i bio se zalozio ali fakat puno izadju dok se urade i sve to ostalo..Gume 165/50 imas za 100€ sve cetiri uzeti![]()
CUPRA SX je napisao(la):mislim da nece biti funkcionalno jer ces gume morati puhati i preko 3 bara a tada one postanu kao kamen i brzo ces ostati bez auta a i bez bubrega
dzinn16v je napisao(la):Neces to moci vozati po nasim cestama vjeruj mi.
A sad sam vidio oglas na piku...felge su jednodijelne:icon_rolleyes:
dzinn16v je napisao(la):Neces to moci vozati po nasim cestama vjeruj mi.
A sad sam vidio oglas na piku...felge su jednodijelne:icon_rolleyes:
r-tdi72 je napisao(la):Druze to du ti orginal rial feluge imaju veliku vrijednost
r-tdi72 je napisao(la):nisam imao ali poznaj tu vrstu feluga!!ovdje se voze !!
mora da bude utisnuto na njima riaal kai broj modela kao i na bbs
ako su orginal kvalitet isto kao bbs rm
a pollopci pasu isto od bbs rs
nisam imao ali poznaj tu vrstu feluga!!ovdje se voze !!
mora da bude utisnuto na njima riaal kai broj modela kao i na bbs
ako su orginal kvalitet isto kao bbs rm
a pollopci pasu isto od bbs rs
znaci pasu sarafi pasu poklopci...hmm jedini fazon sa njima sto sam ja sumnjao u njihovu orginalnost jeste to da pise da su jednodjelne :icon_question: dali mi ti mozes reci gdje bi mogao naruciti orginalne njihove poklopce i sarafe...:icon_biggrin:r-tdi72 je napisao(la):ne nisam iz bih!!!tacno tako neka ti uslika daj dio izbliza i posalji da vidim.sa bbs one nemaju nista ali dosta djelova sa bbs pase na njih:icon_question:
r-tdi72 je napisao(la):ja mislim da pase od bbs rs feluge
Skrabo je napisao(la):To jest BBS RS RM su dosta vise para,ali mozez naci neke 14 7 i 8J sa gumama za te pare..Ali u dobrom smjeru ides i pucas,samo to vidi jesu li orgigi ili kopija sta kako![]()