BaXRS4 je napisao(la):
bosko je napisao(la):
pusti se corava posla

imas par skripti po webu sa gotovim online igrama koje su ukradene, medjutim ima puno bugova u njima, ovaj sto ti je nabrojo alate ove on je prehladjen tako da je bolje da ignorises to sto ti je napiso, uglavnom, mani se corava posla, i da napravis trebas placat ljude koji ce to odrzavat, pa ti trebaju serveri po internetu za hosting jer ce sigurno bit DDoS napada (jedan dedicated server iza DDoS mitigation-a ti mjesecno kosta par stotina dolara, treba ti bar 5-6 komada) itd znaci treba ti puno kapitala da bi poceo tako nesto, pa trebaju inovacije da bi smako konkurenciju... da ponovim, mani se corava posla, a ovaj RS4 nek ide doktoru da se izljeci.
Pošto sam programer( no nebavim se igricama nekim drugim stvarima) ovo gore što sam nave0 ljudi koriste za jednostavne Flash igrice...
Može objašnjenje??
Moze objasnjenje, covjek je trazio rjesenje za online igricu, tipa bite fight travian itd, te igre nemaju veze ni sa DirectX SDK ni bilo cim sto si ti nabrojao, a sto je jos ociglednije je to da covjek nema iskustva sa tim a ti mu guras photoshop i slicno, pogotovo mu ne treba framework nikakav za takav tip igre... ako si vec programer kako kazes, to bi trebao da znas, usput, za takve igre treba jako puno resursa al i to znas predpostavljam, eto toliko od mene, ja nisam programer al naucio sam ponesto.
Jerkovic Bosko, M.Comp.Sc, CCSP