Član
Dugo sam se natjeravao da otvorim garažu pošto sam sve postove i slike stavljao u Članovi:smajli10:
Radi se o kađi iz davne 1990 godine koji je promjenio više motora nego vlasnika:lol:
Prvi motor je bio 1.8 pa je onda dosao 2.0 seh pa 2.0 16v i sad 2.5 V6...
Prošle godine je nanovo lakiran u bijelu boju a bio je trula (gnjila) višnja...
Od opreme ima podosta za auto staro 19 god.....servo,el stakla,el šiber,daljinsko sa otvaranjem vrata,alarm,gewinde naprijed,PowerTech 8 i 9 ×15 felge,bad look hauba,sve brave ukinute,zadnja hauba poravnata,prednji i zadnji branik od Astre GSI,špricvand od Astre,board i chek od Astre GSI,tacho od Calibre V6,Irmscher zadnje štope,Bi-Xenon H4,Yap styl auspuh,sjedala od Kadeta GSI tj cjelokupna unutrašnjost....
HU..Alpine IVA-D105r,Pioneer sub,infinity Emit tweeteri,3 way JBL elipse,Lanzar pojačalo za sub i to je to....mislim da sam i pretjerao sa nabrajanjem:lol:
Evo još par slika....nekad i kako izgleda sada...
dan kad je otišao na pripremu za farbanje
Poslje farbanja
Malo se polirala usisna grana
Promjenio se i zučasti
Susret poluosovine i alternatora
H&R Gewindfarwerk
Kupljene dugo tražene plastike od Daowoo Nexie
Poliranje felgi
Jedna umjetnička
Upasavanje zadnjeg branika od Astre GSI
Zadnji top
Zadnji branik namontiran
Jedna sprijeda
Opel Tuning Show Karlovac 2009
Radi se o kađi iz davne 1990 godine koji je promjenio više motora nego vlasnika:lol:
Prvi motor je bio 1.8 pa je onda dosao 2.0 seh pa 2.0 16v i sad 2.5 V6...
Prošle godine je nanovo lakiran u bijelu boju a bio je trula (gnjila) višnja...
Od opreme ima podosta za auto staro 19 god.....servo,el stakla,el šiber,daljinsko sa otvaranjem vrata,alarm,gewinde naprijed,PowerTech 8 i 9 ×15 felge,bad look hauba,sve brave ukinute,zadnja hauba poravnata,prednji i zadnji branik od Astre GSI,špricvand od Astre,board i chek od Astre GSI,tacho od Calibre V6,Irmscher zadnje štope,Bi-Xenon H4,Yap styl auspuh,sjedala od Kadeta GSI tj cjelokupna unutrašnjost....
HU..Alpine IVA-D105r,Pioneer sub,infinity Emit tweeteri,3 way JBL elipse,Lanzar pojačalo za sub i to je to....mislim da sam i pretjerao sa nabrajanjem:lol:
Evo još par slika....nekad i kako izgleda sada...

dan kad je otišao na pripremu za farbanje

Poslje farbanja

Malo se polirala usisna grana

Promjenio se i zučasti

Susret poluosovine i alternatora

H&R Gewindfarwerk

Kupljene dugo tražene plastike od Daowoo Nexie

Poliranje felgi

Jedna umjetnička

Upasavanje zadnjeg branika od Astre GSI

Zadnji top

Zadnji branik namontiran