RE: kadett c limo 71g Pocelo pilanje str. 2
da se nadovezem na post iznad,sory na off u garazi
gogo brate realno gledajuc za 700km ne mozes na nikakvo auto da je regan,u voznom sanju i bez packe hrdje ,takvi se prodaju u auto salonu kao novi:icon_smile:
da razjasnim situaciju,ja sam to auto uzeo za sebe da radim pored calibre i sam sam ga platio 700km i imao sam nekih ulaganja u njega(prommjenio ulje,filtere,lamelu i par crjeva),vozio ga 9 dana i ponudim ga maketu uz odredjene uslove placanja,sta je ispod bilo ja ne znam niti sam mogao znat jer ja sam to autoo u tih 9 dana samo vozao bio sam na odgodjenom test day u mostaru itd presao oko 2000km s njim,ja razumijem da je make perfekcionista kao i sam i voli da too bude sve pod crtu al brate za te pare ja mislim da je vise nego dobar ja neznam sta je jos ko ocekivao,izvinjavam se jos jednom na ovom postu al me nervira kad pljujete tu po autu ko da plujete po meni,
ok staro auto to razumijem obara mu cjenu al brate u drugu ruku je to oldtimer sa 40g svana u savrsenom stanju,normalno da su sjedista losa sta treba ocekivat skoljke iz RS4 ,mislim ima posla na autu a da je se mogao vozit mogao je jer sam ga ja vozio i nisam ni primjetio tu rdju jer je zakamuflirana bila a sta ocekivat na calibri su mi skuplje felge nego cjeli kadet pa nisam puno ni zagledao jer sam mislio u njeg ulozit jednu svotu novca al jednostavno puno mi je radit 2 auta istovremeno i zato sam ga prodao...
i da napomenem da je kilo lima na otpadu 0.40 feninga i da se u otpad proda moze se dobit 400km tako da bih molio da se manete suvisnih komentara puno je il nije
to je izmedju mene i maketa i mi to rjesavamo kako mi hocemo.