Član
ustima li ti kadju pozz
passatljuti je napisao(la):ustima li ti kadju pozz
passatljuti je napisao(la):stvarno imas problema ali i celicne zivce ali i zeljezo se topi
Start je napisao(la):Istina,svaki se kvari kad se rola ali ako se vec odlucis za drugu marku,ipak iz mog iskustva preporuka za japan (nissan,honda)
Imao sam 3 nissana,2 patrola(ja i stari ganjali off road) i primeru,znaci nemam ti sta lagati,ovu primeru smo ubijali iz dana u dana,ajd to sto je motor trpio al mjenjac ?? iz druge u prvu svaki dan na 50 km/h (kad zafali obrtaja )
Naravno uvijek je islo samo kvalitetno ulje,nikad se nije rolao hladan i tako dalje....
Zao mi je sto te je*e kadjo,ja sam vazda imao zelju al znam da je skoro svakom dusa izvadjena uz nekakva ili nikakva odrzavanja :/
Sad se ponovo planiram vratiti na japan i to hondu neku uzet,preporucujem i tebi isto i nadam se da vise neces imati problema
g0go je napisao(la):Buraz, hajde mi molim te se javi na pp ili na FB pa da prozborimo o tome problemu, reci cu ti par stvari koje da pogledaš pa da ti riješimo ta trokiranja i probleme koje imaš...
Vozdrica!
wade_ je napisao(la):A brate mili,za relativno male pare jako brz auto dobiješ,jebi ga sad,još bi da je i ispravan.Dobrog,ali naglašavam dobrog majstora,motor čitav pretresti,dovesti ga u ispravno stanje i miran.To pod uslovom da imaš dovoljno para u džepu.Ako nemaš,što nas sve je*e,onda brate uzmeš 1.3 i miran.Ja prvi ga ne bih mogao voziti da mi trokira,to bi me pojelo.
fiat_hgt je napisao(la):bas si baksuz,a nemoj se rijesavati ulozi malo parica,odvuci ga dobrom majstoru da sve ustima,i ima da ide ko raketa..
zlajaaa je napisao(la):Ima u nas jedan doktor, jednom prilikom popravljo subarua preko mobitela.. Ako hoćeš broj pa nazovi?