K: Znak maske PEUGEOT 307

K: Znak maske PEUGEOT 307

Član
Znaci onaj plasticni znak sa maske za 307icu.
Neko mi drpio pa krnjavo izgleda bez njega...:icon_rolleyes:

Član
Nije ni kod njega facelift, evo jedna fotka iz njegove garaze, nadam se da se nece ljutiti :D
31052011253_1.jpg

Član
Ne ljutim se sto bi se ljutio.:icon_smile:
Trazim ja taj znak odavno.
Po ovim prodavnicama auto dijelova sam isao i oni ne smiju da prodaju te znakove. Tako su mi rekli.
Pitam na otpadu trazi mi 50 maraka i jos se uvrijedi kad necu da kupim. A jbt komadic plastike i 50 maraka. Zovnem ovlasteni servis u B. Luci kaze imaju na stanju i kosta 58 KM
Mislim za to malo plastike dati 50KM je glupo. Ja takve stvari ako imam poklanjam kome treba..
Ako ko ima da mi proda po realnoj cijeni rad sam kupiti..
Zivili mi svi;)

EDIT:
Bob_marley
Ako znas da ima za 20 KM kupi i posalji i jos ti dam 10KM na pice ako si za??

Član
edoze je napisao(la):
pa bolje onda kupis masku kompet,cuj 50KM:D

Ma ljudi su bezobrazni maksimalno.
A kad ti njemu nesto prodajes onda on kao moze naci citavo auto za toliko para.
Tesko je raditi sa ljudima. Ima nas svakakvih, ali opet ima i dosta fer i korektnog svijeta.
Kupio bih ja masku al je sve komplet spojeno za karambolku a za to bi mi trazili 500KM garnt:lol::lol:
A taj sto mi je drpio znak ga garant drzi u sobi na zidu kao trofej iz lova:lol::lol:
Pa kaze da je lava donio iz Kenije sa safarija:lol:

Član
jesi li pitao u ilmi-jelah auto otpad? Ja ganjam sarafe za alu, pa cu malo proletiti po otpadima, ako bude sta javim ti, nije problem ni poslat..

Član
Svaki dan ljudima dajem broj od ilme a sam se toga nisam sjetio...:icon_rolleyes:
Pogledaj ako ti nije mrsko..
Poslacu ti svoj broj na PM pa mi samo posalji poruku ako nadjes a za ostalo se lako dogovorimo...;)