K: Vrecu za box

K: Vrecu za box

Član
Pozdrav, ako neko ima za prodati, povoljno vrecu za box neka javi..Ne mora biti nova ali da nije bas sj***a.

Član
Da to neće u Banovićima još jedan talenat isplivati, he he , šalim se ali kad se sjetim Zaimovih momaka dok sam boksao, sve prva klasa ; Kukić, Mehmedinović , Šaban, Bubalo, Kiko, Lemo, Mrgan, sve pravi momci i u to vrijeme jedan od uspješnijih klubova , Banovići su bili mala Kuba ... :icon_exclaim:

Član
rinaldo je napisao(la):
Da to neće u Banovićima još jedan talenat isplivati, he he , šalim se ali kad se sjetim Zaimovih momaka dok sam boksao, sve prva klasa ; Kukić, Mehmedinović , Šaban, Bubalo, Kiko, Lemo, Mrgan, sve pravi momci i u to vrijeme jedan od uspješnijih klubova , Banovići su bili mala Kuba ... :icon_exclaim:

Hehehehe sve ih pobroja..Strasni su to borci bili, i sad nista manje opasni :D A talenata imamo i sad na pretek, samo je novac upropastio sve..Neki dan mi jedan mali prica, kaze imaju jedno zubalo u klubu i cim jedan zavrsi vadi i stavljaj drugom :D i smijesno i zalosno...

A ja to malo za sebe,sa nekim prijateljima koji treniraju, nemam neke ambicije :cool:

:icon_exclaim:

Administrator
U Tuzli ima neki momak koji pravi vrece. Ako si zainteresovan mogu se raspitati. Javni na pm, ako slucajno propustim oglas