Član
ArminM je napisao(la):ja sam ti vec na kafi neki dan rekao gdje ces to naci, samo da me poslusas i odes do momka nasao bi sve sto ti je potrebno
GolFanatiCars je napisao(la):ArminM je napisao(la):ja sam ti vec na kafi neki dan rekao gdje ces to naci, samo da me poslusas i odes do momka nasao bi sve sto ti je potrebno
ok hvala nazovem te jedan dan u toku iduce sedmice da mi pokazes gdje taj momak zivimomka licno ne poznajem nikako tako da tvoja pomoc cemi dobro doc
![]()
ArminM je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):ArminM je napisao(la):ja sam ti vec na kafi neki dan rekao gdje ces to naci, samo da me poslusas i odes do momka nasao bi sve sto ti je potrebno
ok hvala nazovem te jedan dan u toku iduce sedmice da mi pokazes gdje taj momak zivimomka licno ne poznajem nikako tako da tvoja pomoc cemi dobro doc
![]()
nemoj se sikirat, rekao sam ti da odrzava bajk mom burazu, on je vec dugo u tim vodama, tako da bolju osobu za odrzavanje bajsa neces naci,bar ne kod nas u gradu
ado_d je napisao(la):Imao sam ja taj dio na bajku koji odavno truhne ispod supe. Ako nne bude pukao javim ti![]()
cliocup je napisao(la):joj i meni bi ovo trebalo imam neki capriolo adrenalin sam uzeo u nedjelju pa sam ga rastavio krenuo sa chuniranjem i treba i meni ova plastika za ove dimenzije: 48/38/28,170 mm i na 4 šarafa tražio sam da kupim ali u travniku nema ako ko zna gdje šta i kako bilo bi super
http://bike.capriolo.com/bicikle/adrenalin-1
ArminM je napisao(la):cliocup je napisao(la):joj i meni bi ovo trebalo imam neki capriolo adrenalin sam uzeo u nedjelju pa sam ga rastavio krenuo sa chuniranjem i treba i meni ova plastika za ove dimenzije: 48/38/28,170 mm i na 4 šarafa tražio sam da kupim ali u travniku nema ako ko zna gdje šta i kako bilo bi super
http://bike.capriolo.com/bicikle/adrenalin-1
pogledaj ti u fisu, jedno su vrijeme nabavljali razonorazne djidje za bicikla, ja sam bas burazu uzimao neke gluposti,bila je i ta zastita zakleo bih se
do odjela sa onim autokozmetikom je to bilo